Iako je “srce ljeta”, brendovi su polako krenuli predstavljati komade za jesensko prijelazno razdoblje, no modeli su i dalje poprilično fluidni, s naglaskom na ljetnu estetiku. Tako nam je ovih dana za oko zapela Reserved ponuda s jednostavnim odjevnim predmetima koji se lako kombiniraju sada, ali i tijekom rane jeseni.

Volite li statement haljine, onda će vas oduševiti mini model s leopard-uzorkom, puf rukavima i simpatičnim mašnama. Naime, unatoč leopard-uzorku, ovaj model zapravo se može kombinirati vrlo minimalistički odaberete li suptilne modne detalje poput mesh balerinki, koje su također dio nove ponude i jednostavnog nakita. Osim haljine, oduševili su nas i hlače nešto šireg kroja koje nosimo s oversized košuljama ili pak uskim gornjim dijelom radi postizanja kontrasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERMAK DARIA. STYLIST (@ermakdariaa)

Što se tiče detalja, naglasak je na western elementima koji su već neko vrijeme popularni, što nas zapravo ne čudi jer u tren oka podižu kombinacije pružajući zanimljiv sveukupni dojam. U tom kontekstu, Reserved smeđa torba s resama idealan je odabir, baš kao i gležnjače u kaubojskom stilu koje nosimo s haljinama i suknjama.

Sve novitete potražite ovdje, a niže izdvajamo naše favorite!

Haljina (35,99 eura)
Hlače (35,99 eura)
Gležnjače (59,99 eura)
Hlače (35,99 eura)
Suknja (32,99 eura)
Bluza (32,99 eura)
Balerinke (39,99 eura)
Hlače (29,99 eura)
Torba (27,99 eura)

Foto: Reserved, Instagram/@ginemargreth