Talijanski luksuzni brend Ermanno Scervino možda nije općepoznato ime poput Versacea ili Dolce & Gabbane, ali modni ga znalci dobro poznaju kao “quiet luxury” brend u kojem ćete pronaći kvalitetne komade klasičnog stila.

Poznat je i po kampanjama u kojima ugošćuje kultna manekenska imena poput Kate Moss ili Natalije Vodianove. Tu tradiciju slijedi i u najnovijoj kampanji, onoj za jesen/zimu 2024., u kojoj je glavna zvijezda legendarna Claudia Schiffer.

Claudia u kampanji izgleda fenomenalno te nas je podsjetila na to zašto je u 90-ima postigla status supermodela, koji se nastavlja sve do danas. Zasad su predstavili par crno-bijelih fotografija, na kojima Claudia nosi jesenske komade brenda: bogato izvezenu jaknu u kombinaciji s kratkim šljokičastim hlačama te bijeli komplet donjeg rublja nošem ispod dugog pletenog kardigana.

Iza kampanje stoji poznati fotografski duo Luigi and Iango, dok je styling radila Sissi Vian, modna direktorica talijanskog Harper’s Bazaara. Nama se jako sviđa svevremenski štih ove kampanje, a posebno volimo vidjeti kada dizajneri odabiru modele u zrelijim godinama te tako poručuju da je ljepota puno širi pojam koji ne nestaje kad izađemo iz dvadesetih.

 

Foto: Luigi and Iango