Često pišemo o sjajnim modnim brendovima iz Ukrajine, a Anna October jedan je od najpoznatijih. Da se cijeli svijet zaljubio u ovaj brend dokazuje i suradnja s kultnim američkim brendom J.Crew

J.Crew smo voljeli dok je kreativna direktorica brenda bila Jenna Lyons, a volimo pratiti i kolekcije pod palicom nove dizajnerice Olympije Gayot. Brend Anna October, pak, nose svjetske zvijezde, poput Serene Williams, pa je nova suradnja ova dva brenda neodoljivi miks.

Savršena za ljeto, prepuna je satenskih haljina razigranih boja po kojima je brend Anna October i poznat. Osim haljina, tu su i ljetna odijela i satenski blejzer, a zabavnu kampanju snimila je sama dizajnerica. Pred objektivom su se našle njezine prijateljice, a odiše bezbrižnim ljetnim feelingom.

Snimana u Parizu, oličenje je pariškog ljetnog chica, ali se komadi, naravno, mogu nositi posvuda, od Ibize do Los Angelesa.

Ako ste ze zaljubili u koji od ovih divnih komada, možete ih nabaviti na J.Crew webshopu. Imaju dostavu za Hrvatsku, a cijene se kreću već od 80 eura!

 

Foto:  Anna October