Sniženja su u punom jeku, a iako svi uglavnom biraju ljetne komade koje već sutra mogu nositi, mi predlažemo da zavirite u jesenski asortiman. Naime, upravo je sada idealan trenutak za kupnju odličnih komada za hladnije dane po izrazito povoljnim cijenama, a kako bismo vam olakšali proces traženja, provjerili smo što se može pronaći u trgovinama.

Fokusirali smo se na jesensku garderobu i prijelazne komade, a u tom pogledu za oko su nam zapeli kratko rezani baloneri i jakne koje je lako kombinirati u poslovnim i casual prigodama. Isto tako, osim jakni, nepogrješiv ulov su i klasične hlače koje je također lako prilagoditi stilu odijevanja i traperice bez kojih ne može proći niti jedan sezonski shopping.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bukumirović Milica (@milicaa_22_)

Nadalje, sada se mogu pronaći odlične čizme na popustima, a nama se i dalje sviđaju bajkerski modeli od brušene kože (ili imitacije iste). Ove modele možete kombinirati s užim hlačama i klasičnim puloverima te jaknom, ali i haljinama, odnosno suknjama želite li istaknuti noge ili pak spojiti nespojivo. Pritom mislimo na spoj različitih materijala koji u kombinaciji izgledaju neodoljivo dobro.

Stoga, dok još ima brojeva, požurite po svoje jesenske komade na popustu, a u nastavku se inspirirajte našim favoritima!

Toteme jakna (903 eura)
Massimo Dutti haljina (69,95 eura)
Massimo Dutti suknja (59,95 eura)
Zara čizme (39,99 eura)
Mango jakna (29,99 eura)
Reserved cipele (25,99 eura)
Zara kratki baloner (19,99 eura)
Mango traperice (19,99 eura)
Mango haljina (19,99 eura)
Zara pulover (17,99 eura)
Reserved hlače (17,99 eura)
Reserved džemper (15,99 eura)
Zara pulover (12,99 eura)
Valentino suknja (1.120 eura)

Foto: Mytheresa, Zara, Mango, Reserved, Massimo Dutti, Instagram/@elinwarn