Nakon ovogodišnjeg Sea Star festivala koji je u svibnju uspješno otvorio sezonu ljetnih festivala, krenule su pripreme za sedmo izdanje! Sea Star Festival vratit će se i sljedeće godine u umašku lagunu Stella Maris od 22. do 25. svibnja 2025. godine, a prodaja ulaznica kreće ranije nego ikad.

Na ovogodišnjem izdanju nastupali su hitmejkeri poput Ofenbacha, Johna Newmana (Hybrid DJ set) i Iana Ashera. Baby Lasagna je također održao svoj prvi koncert nakon Eurosonga upravo na ovom slikovitom morskom festivalu. U euforiji su se na festivalu istaknuli i Joker Out, Buč Kesidi, Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, Senidah, Grše, Kuku$, Devito i mnogi drugi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sea Star Festival (@seastarfestival)

Dojmovi su se polako slegnuli i organizatori se već pripremaju za ono što obećava biti još spektakularniji Sea Star u 2025. godini. Prvi kontingent ulaznica za sedmo izdanje bit će pušten u prodaju 1. srpnja. Cijena ulaznice iznosi 39 eura, a broj ulaznica po toj cijeni je ograničen. Ulaznice će biti dostupne putem službene stranice Sea Star festivala i putem sustava Entrio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sea Star Festival (@seastarfestival)

Za više informacija i kupnju ulaznica, posjetite Sea Star Festival  ili nabavite ulaznice putem Entrio sustava.