S dolaskom sve toplijih dana, mijenja se i naša obuća. Tako ovog proljeća i ljeta ponovno biramo popularne cipele na punu petu iliti špagerice, a dobra vijest je ta da su omiljeni brendovi već predstavili prve modele!

Što se tiče samog dizajna, u fokusu je dobro znana klasika. Cipele na punu petu i dalje dolaze u prepoznatljivoj boho estetici te se savršeno kombiniraju s razigranim, lepršavim haljinama. Primjerice, odlučite li se za takve modele, slobodno ih upotpunite širokim remenom i torbom u boji. U tom slučaju, cipele na putu petu kombinaciju će zaokružiti na pravi način i pružiti joj divan proljetno-ljetni štih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah 🦂 (@annelauremais)

Naravno, ove modele nosimo i na hlače, a mi glasamo za traperice koje možete kombinirati s običnom bijelom majicom i zlatnim nakitom. Tako će vaš outfit istovremeno biti ležeran i stylish, a što se tiče torbe, predlažemo minimalistički model koji će zadržati decentnu stilsku notu. Što se tiče ostalih modela hlača, cipele na punu petu sjajno pristaju palazzo varijantama, ali i tajicama. Međutim, u slučaju da se odlučite za potonje, obavezno birajte oversized tunike da bi kombinacija naglasila ljepotu jednostavnosti i udobnosti.

Stoga, kako bismo vam olakšali muke po shoppingu, u nastavku smo izdvojili 10 chic modela cipela na punu petu iz aktualne ponude brendova!

Zimmermann (475 eura)
Stradivarus (39,99 eura)
Stradivarius (35,39 eura)
Prada (650 eura)
Gucci (610 eura)
Zara (49,95 eura)
Zara (39,95 eura)
D&G (795 eura)
Zara (39,95 eura)
Zara (29,95 eura)

Foto: Instagram / @sarabace, Mytheresa, Zara, Stradivarius