Otkad je službeno predstavljen 1961., Gucci Jackie jedan je od najtraženijih modela torba. Ovaj ikonični model veliku popularnost stekao je zahvaljujući Jackie Kennedy, po kojoj je i dobio ime, a tijekom godina doživio je niz reinterpretacija, koje su svakoj fazi dodale nove dimenzije. Unatoč svim promjenama, torba je uspjela zadržati ključnu estetiku i duh originalne Jackie, što je čini vječnim simbolom elegancije.

Viralnost Jackie modela nije novost, no nedavno predstavljena mini varijanta, dostupna u tri boje, posebno je osvojila srca ljubitelja visoke mode. Jackie Notte, dizajnirana od strane kreativnog direktora Sabata De Sarna, savršeno utjelovljuje samopouzdanje i stil ikonične Jackie linije, uvodeći novu siluetu i suptilne detalje koji ovu torbu čine idealnom za svaku priliku. Izrađena od kvalitetne Rosso Ancora kože, ova torba uspjela je ostati vjerna svojoj nasljednoj eleganciji, dok je u isto vrijeme donijela svježinu koja odgovara aktualnim trendovima.

Bordo verzija mini Gucci Jackie torbe posebno je zavladala modnom scenom te je hit među obožavateljima brenda. Njezina jedinstvena boja i završni detalji, poput kukice za zatvaranje i lanca s Gucci natpisom, učinili su je toliko poželjnom da je gotovo svugdje rasprodana. Međutim, oni najuporniji mogu je uloviti na resale platformama i uživati u sjajnim modnim pričama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Što se tiče kombiniranja, za dnevne varijante Jackie Notte kombinirajte s klasičnim trapericama visokog struka, bijelom košuljom i parom elegantnih balerinki ili slingback cipela, a za večernje izlaske ili posebne prilike, torbu možete kombinirati s malom crnom haljinom midi dužine, uz dodatak salonki i minimalističkog nakita. S druge strane, za nešto ležerniji stil, torbu kombinirajte s oversized puloverom, uskim trapericama i trendi kaubojkama ili tenisicama. Za koju god se opciju odlučite, Jackie Notte će u vaš styling unijeti dozu luksuza i elegancije!

Foto: Gucci, Mytheresa