Postoji nekoliko razloga zašto volimo proljeće; toplije i sunčanije vrijeme, bolje ponude za putovanja i nove gastro ponude inspirirane proljećem u omiljenim pekarnama.
Iako možda onaj prvi razlog naše ljubavi prema sezoni buđenja kaska, pekarna Noel Bread and Deli se pobrinula da nam svojim proljetnim gastro novitetima uljepša dane i pruži ugodu proljeća dok se sunce konačno ne ukaže.
Vrijedno društvance Noel Bread and Delija osmislilo je tri nove opcije koje će zadovoljiti svačije nepce – od ljubitelja slatkog, slanog, ali i vegetarijanaca.
Danish jagoda
Kad bi proljeće bilo voće, zasigurno bi to bile jagode. Da su slatke i osvježavajuće jagode mnogima omiljene, znaju i u Noel Bread and Deliju koji ih uvrstili u svoju ponudu. Danish jagoda je kombinacija laminiranog peciva, pastry kreme bergamot, domaćeg džema od jagoda i jagoda maceriranih u octu od šampanjca.
Twice baked croissant
Ponuda nije potpuna ako u njoj ne postoje kroasani. Ova francuska slastica u potpunosti se udomaćila i kod nas, pa je tako često na repertoaru naših omiljenih pekarni. Tako su i vrijedne ruke Noel Bread and Delija osmislili Twice baked croissant od frangipane od kokosa, marmelade od maline i praha od maline.
Vege sendvič
Posljednji novitet je vege sendvič koji je napravljen kombinacijom pečenog povrća kao što su patlidžan, tikvica i crvena paprika, homemade pesta rosso čiji su glavni sastojci sušene rajčice, bademi, ružmarin i maslinovo ulje, a onaj finalni touch sendviču daje dodatak ružmarina u sourdough focaccii.
Ako želite posjetiti Noel Bread and Deli i isprobati njihove proljetne novitete ili ostatak ponude, potražite ih u Ulici popa Dukljanina.
Foto: Maja Danica Pečanić, PR