Stiglo je vrijeme za još jedan u nizu Tjedna restorana koji se već tradicionalno održava svake godine diljem Hrvatske. Ovaj projekt uistinu je prepoznat, a restorani su uvijek popunjeni do zadnjeg mjesta.
Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje.
Ove godine možete uživati u čak 68 restorana diljem lijepe naše te su oni za vas osmislili ručkove po cijeni od 14 i 17 te večere po cijeni od 14,17 i 20 eura. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert). Valja spomenuti da većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina te da je vrijednost ponuđenih jela u redovitoj ponudi minimalno 50 % veća.
Zato, od danas, 24. ožujka pa sve do 2. travnja 2023. u ovom lijepom projektu sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske, odaberite sebi najdraži ili najbliži u uživajte u odličnim gastro delicijama.
Evo koji restorani nas čekaju u Zagrebu
Alternativa Bistro
Argante Hotel Antunović (na zadnjem slideu je meni)
View this post on Instagram
Asia Gold
Balon
Bocca Di Lupo
Botanist (na zadnjem slideu je meni)
View this post on Instagram
Kaptolska Klet
Konoba Bracera
Konoba Primošten
Kvatrić (na zadnjem slideu je meni)
View this post on Instagram
Lido
Madera
Mašklin i Lata
Matrix
Nico’s Bistro
View this post on Instagram
Pappas Bistro & Bar
Sofra Point
Spare Ribs Grill
Tagliata
Sveti Nikola
Tajer
Tanyoor
Taurus
Tiara, Hotel Aristos
Uspinjača
Vallis Aurea
Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije čekaju vas na web-stranici Tjedan restorana.