Blagdani su iza ugla, a s njima dolaze i nezaobilazni božićni filmovi. Uskoro će sve biti u znaku lampica, toplih prekrivača, vrućeg kakaa, blagdanskih kolačića i toplih priča koje iz nas uvijek izvuku suze radosnice

Sigurni smo da odavno imate svoje božićne favorite, no sve osobe koje obožavaju nadolazeće blagdane znaju da božićnih filmova nikada ne može biti previše. Netflix se pobrinuo pojačati blagdane 2020. kroz nove filmske naslove uz koje ćete vrlo brzo početi odbrojavati dane do Božića. U nastavku vam donosimo sedam božićnih filmova koje ćete obožavati.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (izlazi 13. studenoga)

Ovaj božićni mjuzikl savršen je film za okupljanje cijele obitelji. Radnja se vrti oko Jeronicusa, vještog izrađivača igračaka, koji ostane bez svega nakon što ga pokrade konkurencija. No Jeronicus skriva čudnovatu napravu za letenje od cijelog svijeta, a kada ju pokaže unuci, počinje prava božićna avantura.

The Princess Switch: Switched Again (izlazi 19. studenoga)

The Princess Switch: Switched Again nastavak je filma The Princes Switch, čija se radnja vrti oko Stacy, obične djevojke iz Chicaga i Margaret, koja uskoro treba biti imenovana princezom. Njih se dvije odlučuju zamijeniti za živote, ne sluteći što ih sve čeka. U nastavku se pojavljuje još jedan njihov klon – Fiona – koja će ih otisnuti u novu avanturu.

Christmas on the Square (izlazi 22. studenoga)

Regina Fuller, ogorčena žena oko koje se vrti ovaj božićni mjuzikl, vraća se u rodni grad kako bi ga rasprodala. Ona ne mari za njegove stanovnike koji, nakon što to učini, neće imati baš ništa. No božićni blagdani sa sobom donose veliku dozu čarolije i čuda. Upravo takvo jedno čudo dogodi se i Regini i natjera je da promijeni mišljenje.

The Christmas Chronicles: Part Two (izlazi 25. studenoga)

Goldie Hawn i Kurt Russell vraćaju se na male ekrane u ulozi Djeda i Bake Božićnjak. U ovom dijelu čeka nas nešto drugačija priča, no istoj se ponovno priključuju Kate i Teddy koji i ovoga puta moraju spasiti Božić.

Tudo Bem No Natal Que Vem / Just Another Christmas (izlazi 3. prosinca)

Nakon što zadobije težu ozljedu glave na Badnjak, Jorge se probudi godinu dana kasnije. No taj idući Badnji dan donosi mu veliku nevolju. Naime, Jorge ne zna što se događalo svih prethodnih dana, odnosno što se dogodilo nakon pada. Nakon što ode spavati, ponovno se budi godinu dana kasnije, a svako spavanje vodi ga u novu godinu i novi Badnjak. Sve se to ponavlja unedogled, a Jorge mora otkriti zašto se to događa.

Fotografija: John-Mark Smith/Pexels

Ostale filmove potražite na ljepotaizdravlje.hr