Billie Eilish zapjevala na španjolskom jeziku – u novom singlu “Lo Vas A Olvidar”

Nakon perioda nagađanja, početkom ovog tjedna je i službeno potvrđeno – megauspješna Billie Eilish ostvarila je suradnju sa španjolskom glazbenicom Rosalíom! Riječ je o netom objavljenoj pjesmi “Lo Vas A Olvidar”, koja je predstavljena kao najavni singl soundtracka nove sezone iščekivane HBO-ove serije “Euphoria”. Za novi singl je predstavljen i prateći videospot, koji donosi emotivnu vizualnu priču za koju je zaslužan australsko-američki redatelj Nabil.

tam predstavila novi singl

Prošle godine, regionalna glazbena scena obogaćena je jednom pop zvijezdom u usponu –kantautoricom sjajnog glasa i umjetničkog imena tam. Ona se na samom početku ove godine vraća s novim izdanjima, od kojih je prvo moćni singl „brži od svega“. Kao i do sada, pjesma nastaje kao prikaz trenutka u njenom životu, konkretnih emocija i namjere da ih glazbom učini boljima

Albina objavila singl “No More Tears”

Nekoliko tjedana uoči sudjelovanja na Dori 2021., na kojojće se13. veljačepjesmom„Tick-Tock“natjecati za titulu predstavnika Hrvatske na Izboru za Pjesmu Eurovizije, Albina je objavila „No More Tears“, englesku verziju njenogzapaženog debitantskog singla „Imuna na strah.

Celeste objavila video za “Love Is Back”

Tjedan dana uoči objave debitantskog albuma, britanska soul kantautorica Celeste predstavila je video za aktualni singl “Love Is Back”, inspiriran 1980-ima.

Years&Years obradili klasik Pet Shop Boysa

Uoči premijere novog BBC Channel 4 showa, koji se bavi razdobljem 80-ih, momci su odlučili obraditi klasik koji je obilježio to razdoblje – “It’s A Sin” Pet Shop Boysa.