(Plan C,Instagram)

Danas je jednostavno teško držati korak s modnim brendovima koji izlaze, pa doslovno na dnevoj bazi, pogotovo uz Instagram koji je danas glavno sredstvo promoviranja svog brenda. Dosta njih dolazi, ali i odlazi, a samo najveći i nauporniji ostaju u igri. Ovog proljeća u Barneysu, koji je alfa i omega modne klike, dolazi 5 novih brendova za koje ćete sigurno čuti

Alex Mill

Brend je osnovan od starne Alexa Drexlera, a prisutan je na tržištu od 2012. godine, ali tek ove sezone uvodi žensku kolekciju. Millov otac, Millard “Mickey” Drexler (bivši direktor trvrtki J.Crew i Gapa), nedavno se pridružio timu kao investiror i stateški savjetnik, a s takvim jakim timom vrlo brzo će se brend Alex Mill pozicionirati u sam vrh mode.

Plan C

Ovo bi mogao biti vaš prvi put da čujete za Plan C, ali njegov aosnivačica Carolina Castiglioni nije nova u svijetu mode. Njezini roditelji stoje iza brenda Marni. Cijela obitelj zajedno radi na izgradnji još jednog mega brenda koji donosi dekonstruirane košulje, jakne s pretjeranim proporcijama, hlače s razigranim otiscima i suknje ukrašene neočekivanim kombinacijama boja.

A_Plan_Application

Ovdje ćete naći opuštene dizajnerske dukseva i majice s ženstvenim twistom koji možete pouzdano nositi svaki dan. Londonska kiparica Anna Blessman glavni je tvorac praktične kolekcije koja ne prati trendove.

View this post on Instagram

Optical White Rubberized Raincoat.

A post shared by A_PLAN_APPLICATION (@aplanapplication) on

Besfxxk

Jeste li se ikada zapitali gdje urednici dobivaju svoje cool jakne za tjedan mode? Korejski brand Besfxxk brzo postaje must- have. Brend je poznat po tome što uzima klasično komade poput prosječanog kaputa ili običan sako te dodaje neočekivane rezove, završne obrade i tkanine zbog kojih se casual odjevni predmeti pretvaraju novo ruho.

Giovanni Bedin

Ako ste u potrazi za statement haljinom ili trebate nešto posebno za tu haljinu, obratite se Giovanniju Bedinu. Pariški brend ispunjen je izrezanim haljinama s hlačicama; nabranim minicama

View this post on Instagram

Giovanni Bedin couture

A post shared by Giovanni Bedin (@giovanni_b_private) on