Slažemo se, pred nama je jako uzbudljiva modna sezona, ali to ne znači da moramo izmijeniti cijeli ormar od protekle godine. Isprobajte naše savjete i na jako trendi način osvježite stare komade. Pa krenimo!

Ne kažemo da nismo među onima koji su spremni uložiti u nove komade ali vjerojatno kao i vi, imamo onih par neodoljivih favorita u ormaru koji nas i dalje oduševljavaju. Točnije, sami sebe oduševimo kada se vidimo u njima, zbog čega ih se ne želimo tako lako odreći. Zato smo odlučili istražiti kako bismo ih mogli trendsetterski osvježiti, a rezultate potrage pronađite u nastavku

Remen

Malo toga može podići haljinu na tako elegantan i chic način kao što je remen oko struka. Od statement širokih remena do tankih varijacija, vidjeli smo ih na revijama za jesen/zimu i ovo je najsigurniji trendi način da osvježite svoju staru haljinu.

View this post on Instagram

@nyfw @marinaingvarsson @karina_nigay @taniasarin

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

View this post on Instagram

@ginemargrethe @cphfw

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

View this post on Instagram

@parisfashionweek @ireneisgood

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Čizme do koljena

Čizme do i preko koljena su vrlo jednostavan način kako možete neprimjetno prenijeti svoje proljetne i ljetne haljine u jesenske dane. Mi ćemo navijati za čizme burgundy  boje te imitacije krokodilske i zmijske kože kako biste bili potpuno u trendu.

View this post on Instagram

Dolly will be proud @ganni #gannigirls #mytheresa

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

View this post on Instagram

In between seasons 🌞🍂

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Predimenzionirane ogrlice  

I pod time mislimo na specifične predimenzionirane ogrlice,  takozvane superpopularne chain-link ogrlice koje su okupirale dućane i Instagram profile. Priznajemo, uvijek smo bile ljubiteljice masivnijeg nakita tako da ćemo svakako isprobati i ovaj trendi način kako dati svojim haljinama novo ruho. 

View this post on Instagram

Black swan🖤 Photo @themisspopo

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Pomellato

 

Zara

Statement torba

Što će bez previše muke preuzeti pozornost s već nošene haljine? Dobre cipele i torba, naravno! Ovog puta smo na strani dobrog accessoriesa u vidu torbe, i to ne bilo koje. Ova it torba će okupirati ruke svake modno osvještene gospođice i gospodične, iako smo mi kao malo praktični tipovi, zainteresirani i za onu verziju s lancem (znamo, znamo, gubi se smisao, ali kada volimo slobodu!)

Haljina preko hlača

Rekli bismo da nema jednostavnije od ovog. Jaaako chic i trendi način da date svojoj haljini potpuno novi look je taj da ju samo prebacite preko hlača. Ne samo da će vam biti toplo u hladnijim danima koji dolaze nego ćete i kreirati zanimljiv i otkačeni look koji je ujedno potpuno u trendu!