Ako ste kućni tip i ne planirate Badnjak provesti u gradu, evo u kojim filmovima i serijama možete uživati.

Preferirate pustiti film i ostati kod kuće uživati u miru ili pripremajući božićne poslastice? Imamo nekoliko prijedloga za vas. Iako ste većinu ovih poznatih božićnih filmova gledali, tko kaže da u njima ne možete uživati ponovno. Evo nekoliko novih i starih prijedloga koje vas već sada čekaju na Netflixu.

Elf

Will Ferrella volite ili mrzite. Njegova legendarna uloga vilenjaka koji je u potrazi za pravim ocem po New Yorku jedan je od onih filmova koji će vas uvijek dobro nasmijati originalnim forama. Elf je svakako jedan od poznatijih božićnih filmova, a možete ga pogledati i ovog Božića.

The Holiday

Može se slobodno reći da film The Holiday stoji rame uz rame s Love Actually. Priču o zamjeni doma Kate Winslet i Cameron Diaz vjerojatno već znate napamet, no zašto ne još jednom uživati i smijati se uz zgodnog Jude Lawa i Jack Blacka? The Holiday je uvijek dobar izbor za popodnevni ‘chill’.

Holiday Secrets

Ako naginjete europskoj produkciji ova njemačka serija mogla bi vas prikovati uz ekrane. Radi se o obitelji koja se baš kao sve tradicionalno okuplja za Božić, no otkriva se tajna koja im uzburka živote. O čemu se točno radi i što to znači za sve njih morate tek saznati.

Love, Actually

Ne možemo ga preskočiti. Uvod u ovaj film jedan je od onih koji vas odmah zagrije oko srca. Ako se sjećate – radi se o sceni na aerodromu gdje voljeni dočekuju voljene. Osim toga, tko može zaboraviti Billa Nighyja kao rock zvijezdu, nespretnog Hugh Granta i najromantičniju ljubavnu scenu ikad?

Home for Christmas

Svakako vam preporučujemo ovu norvešku seriju. Radi se o tridesetogodišnjakinji koja je zaposlena kao medicinska sestra, ali dok su svi članovi njene obitelji u braku i imaju djecu, ona svake godine dolazi na božićnu večeru single. Ovaj put odlučila je to promijeniti što je dovodi u niz zabavnih situacija. Pogledat ćete je u jednom danu!