Sve je veći broj onih koji se postepeno vraćaju u urede i na poslove. A kako prelazimo iz “rad od doma” perioda u poslovnu svakodnevicu, sigurni smo da naše grudi, nedavno novootkrivene slobode, nisu sretne s tom odlukom ponovnih okova

Iako su mnoge kompanije shvatile da zaposlenici mogu raditi od doma i da su, štoviše, neki još i produktivniji, za sada su ipak odlučili balansirati i postepeno testirati s polaganim (ne)vraćanjem zaposlenika.

Ali mnogi poslodavci sve glasnije pričaju o tome kao dugoročnoj odluci i koketiraju s idejom clean desk ureda koji je već normala u nekim velikim kompanijama. Neki zbog preporuka stožera, koje ne mogu realizirati bez manje osoba u uredu, a neki zbog financijskih razloga, to jest optimizacije troškova – unajmljivanje manjih prostora nosi manje rente i režije. 

No povratkom na posao najveći udarac su zasigurno primile – naše grudi! One su u ovom #wfh periodu dobrano uživale bez okova grudnjaka, skupa s njihovim vlasnicama. Kako bismo njima i vama olakšali prijelaz u uobičajenu poslovnu svakodnevicu, donosimo vam naš izbor najmekših i najljepših grudnjaka.