Imati svoj brend danas se čini kao posao iz snova. A ove žene možda to rade najbolje na modnoj sceni Instagrama.

Znate one odjevne komade koje kupite i onda nosite iz sezone u sezonu? Uvijek izgledaju dobro, pristaju na sve i na kraju dana najbolje su oličenje vašeg stila. E upravo takvim odjevnim komadima posvetile su se ove 4 žene, influencerice, urednice, blogerice. U svijetu u kojem trendovi polako padaju u drugi plan, a na tron dolaze kvaliteta, nosivost, udobnost i vječna estetila – ove dame odavno su shvatile da je to jedini smjer u kojem treba ići. Ispravakm neke svoje brendove imaju preko 5 godina, dok su ih druge pokrenule uz rame s pandemijom i svjetskom krizom, pa krenimo redom!

1. Anine Bing: brend Anine Bing

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Anine Bing dolazi iz one stare škole bloganja, prije Instagrama. Njezin stil je jednostavan, svakodnevan i baš zato osvaja žene. Bing je jedna klasična gradska šminkerica, koja ipak bira kvalitetne klasične komade, a trendove dozira minimalno, onoliko koliko joj treba za zaokruži look. 2021. pokreće i brend sa svojim imenom jednakog stila kao što je i njen osobni.

2. Elin Kling:  brend Toteme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elin Kling (@elinkling)

Još jedna pionirka bloganja, Elin Kling, pokrenula je svoj luksuzni skandinavski Toteme prije otprilike 5 godina, koji se do danas razvio u ime skupocjenog kašmira i komada vrijednih stila Rosie Huntington Whiteley. Elin kakva je, prava Skandinavka kojoj su za dobru kombinaciju potrebne vesta, crne čizme i dobar oversized kaput, upravo je takve modele okupila i u svom brendu te od dana broj jedan proizvodi klasične i minimalisičke komade za žene koje vole, i mogu, uložiti u dobre modele za svaki dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Totême (@toteme)

3. Maja Wyh: brend Weyhe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majaweyhe (@majawyh)

Nešto manje poznata Njemica, Maja Wyh, uskočila je sa svojim brendom u vlak velikih utjecajnih djevojaka. Nemojte nas krivo shvatiti, Wyh hrabro, ali sigurno pliva influenserskim vodama Instagrama već jako dugo, iako je tek prije koju godinu, artistička kakva je, dospjela na radar mase. Sada ime i svoj modni brend Weyhe. S jednakom boemskom dozom koju ima i sama. Ipak – radi se, pogađate, minimalnim, oversized, savršeno skrojenim komadima odjeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WEYHE (@weyhe.official)

4. Julie Pelipas: brend Bettter

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas)

Za kraj smo ostavili miss Pelipas, miljenicu Instagrama, svima poznatiju kao urednicu ukrajinskog Voguea i stilisticu. Julie je uistinu specifična zbog svoje ljepote, a i jedna od najvećih street style zvijezda, kad je street style još postojao. Usred pandemije i svjetske krize Julie je pokrenula Bettter.us, brend odjeće s  nešto drugačijim konceptom kolekcija. Svakako ga istražite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by b e t t t e r (@bettter.us)

Cover foto: Instagram @juliepelipas