Ovaj vodeći britanski bred za anti-aging njegu ove godine slavi jubilarnih 30 godina

Vodeći britanski brend za anti-aging njegu , Elemis, već 30 godina temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znanosti i aroma i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Više nego uspješno! Samo njihova krema Pro-Collagen Marine u svijetu se proda svakih devet sekundi. 

Njihovi temelji leže u pružanju odgovarajuće njege svakom pojedinom klijentu kroz pristup temeljen na dijalogu i proizvodima prirodnog podrijetla, vođenih znanošću, stručni, uvijek individualizirani i bez kompromisa u kvaliteti. Sve je počelo “davne” 1989. godine kada je poduzetnica i investorica Linda Steiner krenula u potragu za suradnicima koji će joj pomoći napraviti kozmetiku “što je moguće bližu prirodi” te “što dostupniju potrošaču”. To su postali određeni postulati brenda Elemis koji je uspio balansirati kvalitetan proizvod temeljen na znanosti i prirodnim sastojcima ali koji će biti dostupan i prosječnom potrošaču. 

Oriele Frank

 

Noella Gabriel

1990. godine Linda je osnovala beauty brend Elemis a ubrzo joj je pridružila Noella Gabriel kao glavna edukatorica i voditeljica inovacija. Nakon toga, u tim im dolazi Sean Harrington koji je počeo pomalo mijenjati putanju Elemisa, usmjeravajući ga u profesionalne kozmetičke salone i spa centre, dok je četvrta ključna osoba, Oriele Frank, krenula pomicati granice samog brenda kroz inovativni marketing, pakiranja i dizajn.

Samo šest godina kasnije, Elemis je akviziran od strane najvećeg svjetskog spa konglomerata. Od tada do danas, na brandu su ostali raditi svi osim Linde koja se umirovila, i dalje se trudeći razvijati revolucionarne tretmane koji osim svojim rezultatima osvajaju i dostupnošću. Primjerice, jedan od ključnih točaka u povijesti ovog brenda bilo je i otvaranje spa centra “House of Elemis” 2001. godine u Londonu, koja je dan-danas jedna od najpoznatijih spa centara u Velikoj Britaniji. 

BESTSELLERI BRENDA

No na stranu povijest, beauty brend je jedino bitno upoznati kroz proizvode, zar ne? U svojih 30 godina, Elemis je skupio mnogo bestsellera, ali u nastavku donosimo definitivne zvijezde. 

Elemis Pro-Collagen Overnight Matrx noćna krema
Elemis Superfood ulje za lice
Elemis Soothing Apricot toner
Elemis Japanese Camellia Body ulje za tijelo

 

Elemis Dynamic Resurfacing vatice za lice
Elemis Pro-Collagen Marine krema za lice
Elemis Peptide4 Thousand Flower maska za lice

 

flash!

Povodom rođendana, Elemis je odlučio dati vam šansu da na našen Instagram profilu osvojite idealan Elemis proizvod za dane ispred nas – Elemis Targeted Toning Body Moisturiser u vrijednosti čak 603 kn! Što je najbolje od svega, poklanja čak 4 komada!

Ovaj proizvod klinički dokazano smanjuje pojavu celulita u kombinaciji sa svakodnevnom masažom. Pomaže u zatezanje kože, poboljšavanju tonusa te ju ostavlja vidno čvršćom i glađom. Kombinacija Nigari soli i Jania Rubensa smanjuje pojavu udubljenja i potiče definirani, ujednačeni izgled kože. Jedinstvena tekstura transformira bogatu kremu u nježno ulje tijekom masaže, što posebno nadopunjuje anticelulitnu rutinu. Definitivno vrijedi isprobati, zar ne? Sreću iskušajte na našem Instagram profilu.