Nikad nije kasno za najfiniji vikend recept, evo što smo pronašli kod naših food blogerica za ovaj vikend!

Subotnji ili nedjeljni ručak nisu pravi, ako ih se ne zaokruži s dobrim desertom. To dobro znaju naše food blogerice koje nas svako malo vizualno počaste s nekom neodoljivom delicijom na svom Instagram feedu. Zavirili smo na omiljene profile i odabrali deserte koje bi i sami voljeli isprobati ovaj vikend. Ako ih odlučite isprobati, dolazimo odmah!

Paris Brest by Janjolinka

Slika s naslovne fotografije djelo je Janje Benić koja nas je osvojila s ovim, pomalo tradicionalnim desertom. Što je Paris Brest? Ukratko pariški recept koji datira iz 1910. godine. Sadrži lješnjake i bademe, a cijeli recept možete pronaći ovdje: www.janjolinka.com.

Pavlova torta by Matejka Like Chocolate

Pavlova torta uvijek je dobra ideja – slažete li se? Neodoljive beze kore između kojih se nalazi slatko voće, pa krema od vanilije i na kraju neodljivi bademi. Mateja iz Like Chocolate ima vrlo jednostavan i odličan recept koji nema šanse da vam ne uspije:

[VIDEO] Troslojna Pavlova s jagodama

Čokoladna torta by Domaćica Sanja

Nema do klasične čokoladne torte, a ova Domaćice Sanje ne sadrži brašno. Tako je, samo izmiješate potrebne sastojke (koje možete pronaći u opisu Instagram fotografije), a recept zahtjeva i nešto topljenja tamne čokolade s maslacem – zvuči savršeno. Čokoladna torta uklopit će se sigurno u sve planove za ovaj vikend!

Foto: Instagram @janjolinka