Fendi (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Bilo da ste baš ostali bez omiljenog proizvoda ili ste jednostavno  fan domaćih mikseva, donosimo vam tri super laka beauty recepta iz kućne radinosti

 

Vratite kosi sjaj i mekoću
Zagrijte ručnik (najjednostavnije je u stroju za sušenje rublja). Dok čekate, stavite jednu do tri žličice kokosovog ulja (količina ovisi o duljini kose) u posudu i zagrijavajte ga desetak sekundi. Pričekajte da se ulje ohladi i utrljajte ga u kosu. Umotajte glavu toplim ručnikom, pričekajte pola sata, a potom operite kosu.
Stavite masku na lice
Ako imate suhu kožu, ispasirajte polovicu avokada i pomiješajte ga sa žličicom meda i jogurta. Ukoliko imate masnu kožu, ispasirajte zrelu bananu i pomiješajte masu sa žličicom meda i nekoliko kapi limunovog soka. Očistite lice i nanesite odgovarajuću masku. Nakon petnaest minuta isperite kožu lica, osušite je i utrljajte u nju hidratantnu kremu.
Izbrišite umor s očiju
Narežite nekoliko tankih kolutova krastavca koje ste prethodno držali u hladnjaku, lezite i stavite po jedan kolutić na oči. Držite ove obloge petnaest minuta. Hladnoća će ublažiti otekline na kapcima i u predjelu ispod očiju. Kolutovi sirovog krumpira podjednako su djelotvorni.