Šešir ljeti je nezaobilazan modni detalj, a kako se radi o bezvremenskom komadu, najbolja odluka bi bila u svoj ormar uvrstiti i brend koji također prkosi vremenu. Kad se radi o šeširima, jedan od onih koji prvi padaju napamet i sinonim za navedeno svakako su šeširi Kobali

Teško je bilo proći zagrebačkim Cvjetnim trgom, a ne zaviriti u izlog novih rukotvorina Nade Kobali. Njezin dizajn obožavale su zagrebačke dame, ali i stranci koji su između letova trčali kupit svoj ručno rađeni Kobali šešir. Kako i ne bi, kad je svaki Kobali šešir unikat i modno umjetničko djelo, ali koje u isto vrijeme obilježava otmjenost i klasika. Kombinacija koja šešire Kobali čini jednom pravom dugogodišnjom modnom investicijom. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kobali (@hatsbykobali)

S tim postulatima na umu: ručna i tradicionalna izrada, bezvremenski dizajn, unikatnost i minucioznost izrade, nakon Nade Kobali, ovaj kultni brend zagrebačkih šešira preuzela je njezina snaha Marina Kobali, koja je s njome krenula raditi sa svega 19 godina. Zato ne iznenađuje da duh i tradicija dizajnerske izvedbe Nade Kobali neprekinuto živi i dalje, što se može vidjeti i u našem izboru 12 top šešira iz Kobali asortimana koje vidimo kao idealne ljetne suputnike. Ovog, ali i još puno ljeta ispred nas. Pronađite ih u galeriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kobali (@hatsbykobali)

Naslovna fotografija: Sara Lončarić