Ne znamo za vas, ali mi smo već neko vrijeme bili u iščekivanju završetka preuređenja jedne od najdražih nam shopping destinacija – Peek & Cloppenburga u City Center One Westu, s obzirom na to da nam je komfor tolike količine brendova na jednom mjestu, jednostavno nezamjenjiv

I taj dan je napokon stigao, a mi nismo izdržali među prvima zaviriti u ovu još veću, ugodniju, svijetliju i moderniju prodavaonicu. Sada se prostire na čak 3.300 kvadratnih metara, te je zbog promijenjenog rasporeda kupovina sada još jednostavnija i ugodnija. Te promjene su vidljive već u prizemlju koje je odsada posvećeno isključivo ženskoj modi, dok je na gornjem katu smješten muški odjel, što nam povećava preglednost i intuitivnost snalaženja po trgovini.

Proširenje prostora ali i asortimana 

Kao što smo već vjerojatno znate, popularnost Peek & Cloppenburg trgovina leži u raznolikosti brendova pa će tamo svoj omiljeni komad pronaći svaki član obitelji bez obzira na stil. No sada je čak i ta brojka dodatno povećana i preoblikovana. Primjerice, jedni od najomiljenijh brendova iz njihova asortimana sada su dobili još veći fokus. Ekskluzivna marka Jake*s sada se predstavlja u konceptu „trgovina-u-trgovini”, a njihova vlastita marka REVIEW dobila je (napokon!) više prostora. Osim toga, preuređenjem je dobiveno više originalnih trgovina, među kojima marke kao što su Joop! i Tommy Jeans. Ali ne brinite, stalan postav trgovine i nadalje su brendovi poput Hugo, Boss Black, Marc Cain, Tommy Hilfiger i Guess!

No osim toga, ono što nas je dodatno oduševilo jest činjenica da sada postoji i posebno istaknuti dio za tenisice i sportsku obuću i odjeću, te odjeću za nošenje u slobodno vrijeme za mlade, a pogotovo one koji su zaljubljenici u sport. I na muškim i na ženskim etažama mogu se podjednako pronaći kolekcije adidas, Champion, Nike i Calvin Klein Jeans. 

Naravno, ne morate nam vjerovati na riječ, dapače, predlažemo da se sami zaputite posjetiti ovu preuređenu trgovinu! A ako odlazak stavljate na to-do listu, preporučamo da prodavaonicu posjetite do 13. rujna, jer vas od 10. do 13. rujna tamo čeka piće, glazba uživo i svakojaka dodatna iznenađenja (naravno, uz pridržavanje važećih zdravstvenih i sigurnosnih mjera!).

Osim toga, korisnici kartice za kupce i oni, koji to žele, mogu od 10. do 13. rujna uživati u popustu od 20 % na već sniženu robu i 10 % na novu kolekciju! 

P.S. A kada zavirite u našu galeriju, bit će vam jasno zašto ćete nas vidjeti tamo 10. rujna kako isprobavamo ove divne komade!

Sponzorirani članak