Stiže sezona vjenčanja, a popularna Zara već ima široki izbor na raspolaganju. 

S obzirom na to da se bliži sezona vjenčanja i da ćemo ih napokon provesti u manjem grču zbog slabijih mjera, sada je vrijeme da bacite oko u kakvom je stanju vaše omiljeno odijelo – ili barem razmislite o tome što bi mogao biti vaš the look ovog ljeta. Umorni ste od cvjetnih haljina? Što kažete na odijelo po mjeri? A ako previše komada nije vaš stil, možda da se odlučite na kombinezon (ipak je izvrstan za ples i limbo)?

zara studio collectionzara studio collection

Srećom, postoje alternative. Zara Studio lansira je svoju najnoviju kolekciju – i, prema onome što smo do sada vidjeli, puna je mnoštva romantičnih prijedloga za ovosezonski društveni kalendar. Kao najeksluzivnija kolekcija ovog brenda, Zara Studio postala je svojevrsni glasnik komada koji bi mogli izdržati test vremena.

zara studio collection zara studio collection

Kampanju je snimio veliki Steven Meisel – a fokusrana je se na ‘vezu’ ljepote i romantike. Čipka, volani, elegantni vez, paisley uzorak, šifon i til govore o razrađenom, ali opet jednostavnom načinu odijevanja ove sezone.

zara studio collection

Kragne u viktorijanskom stilu poigravaju se s krojem hlača u stilu 70-ih, dok su, od nekoliko teaser slika koje su već pale, haljine u potpunom fokusu, bilo da se radi o onima s paisley uzorkom, isprepletene čipkom ili crno-bijelim ovratnikom i pufastim rukavima.