Sanja Stojković, primijenjena grafičarka, vrsna ilustratorica i veliki fan tehnike sitotiska već nekoliko godina stoji u potpisu uspješnog domaćeg brenda Sitolab.

Ovaj studio za dizajn tekstila, sitotisak, ilustraciju i tisak limitiranih printeva na tekstilnu metražu izrađuje odjeću, ruksake i modne dodatke. Svaki se komad osmišljava s posebnom pažnjom i tiska zasebno što ih čini jedinstvenima. A baš takva je zadnja Sanjina kimono kolekcija koju je predstavila na nedavnom pop-up marketu u Botaničaru.

Sitolab možete pronaći na zagrebačkoj adresi Medulićeva 6 gdje se nalazi studio-atelje i showroom.

View this post on Instagram

°SUMMER GIVEAWAY° Sitolab, @the_all_studio i @47_design VAS NAGRAĐUJU U susret ljetu i Pop-up Marketu koji se održava u Botaničaru u četvrtak, 25.06. odlučile smo Vas nagraditi kimonom Sitolab, ruksakom 47 i nakitom THE ALL. Sve što trebate učiniti je stisnuti like na našim instagram i Facebook profilima, te u komentaru podijeliti svoju najdražu ljetnu asocijaciju (knjigu, pjesmu, film, uvalu, otok, miris, konobu, hranu, piće ili što god za Vas ljeto je) 🐚 Igramo se do srijede, 24.06.,a sretna ljetna dobitnica (ili dobitnik) nagradu mogu preuzeti osobno u baru Botaničar od 15 sati. SRETNO SVIMA! 🏝️ p.s. Igramo na sva tri profila pa su Vam šanse za dobitak veće <3 #sitolab #giveaway

A post shared by Sitolab (@sitolab) on