Prije nešto više od desetak dana, zagrebačka Tvornica kulture predstavila je svoj novi koncept. Ovog puta dobra glazba nije jedino što nudi.

Obzirom na neizvjesnost koncertne industrije u obliku u kojem smo ju poznavali, bilo je potrebno prilagoditi se novim epidemiološkim mjerama i osmisliti malo drugačije formate. I sva sreća da je tome tako jer želimo da mjesta koja volimo ostanu otvorena. Jedno od njih je i koncertna dvorana Tvornica kulture koja je predstavila novi program – Sindikat Food Club.

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora. U sklopu Tvornice odnedavno radi  Sindikat restoran, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.

Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz svakodnevnu ponudu hrane nudi i poseban glazbeni program. Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova.

Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima  uz glazbeni program uživo.  Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Svoje mjesto potražite preko sustava Entrio.

Što vas očekuje ovog vikenda provjerite ovdje.