Za novi radni tjedan sa što manje stresa, Z Centar svaku nedjelju u mjesecu pruža nezaboravne trenutke – bilo da solirate, imate pratnju ili ste s obitelji.

Nedjeljom poslijepodne kod mnogih neizbježno kreće takozvani monday blues, osjećaj potištenosti da vikend prekratko traje, s jedinstvenom dozom nervoze zbog početka novih radnih obveza. Otkad i dućanima u shopping centrima više nije dozvoljeno raditi svaku nedjelju, situacija je još napetija – jer upravo razgledavanjem izloga mnogi su se provodili u posljednjim trenucima vikenda.

No prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, tome je stao na kraj. Već ovu nedjelju, 12. svibnja – ne očajavajte! Svi ugostiteljski objekti, najluksuznije kino u Hrvatskoj CineStar Zagreb Zapad, najveća domaća gaming arena Hall of Game, fantastični prvi dječji grad za malene MiniPolis, mini golf na krovu centra, automat klub i walk-in beauty salon Z House of Beauty rade svaki dan u tjednu pa tako i svaku nedjelju!

Pitate se kako posložiti jedan kvalitetan i zabavan dan s puno guštanja, a pod jednim krovom? Popijte finu kavicu u Hugo’s baru i uživajte u ukusnom sushiju ili se počastite zdravim bowl kombinacijama u Fit Stopu. Za ljubitelje fast fooda tu su brojni popularni objekti, dok će Asian Dragon restoran oduševiti azijskim specijalitetima. Za desert svratite u Milky palačinkarnicu s najboljim palačinkama na zapadnom dijelu grada.

Obiteljski se zabavite igrajući mini golf na krovu Z Centra, pa čak i u noćnim satima s lopticama koje svijetle u mraku. U sportskoj aktivnosti na otvorenom uživajte dok su najmlađi u zabavnom i edukativnom MiniPolisu, a stariji na gejmanju u igraonici Hall of Game.

Kao šećer na kraju, najzabavniji su kinotrenuci! Posebno ovog vikenda ne propustite Friends vikend uz dugo očekivani naslov Imaginarni Prijatelji. Rezervirajte svoja mjesta na vrijeme za pretpremijerni vikend u CineStaru Zagreb zapad, na oba dana vikenda 11. i 12. svibnja. Očekuje vas filmska čarolija za sve uzraste, u čijem je središtu zbivanja djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć – vidi imaginarne prijatelje svih ljudi.

Saznajte kako će iskoristiti tu svoju moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnim prijateljem. U filmu sinkroniziranom na hrvatski, dostupnim i s titlovima, glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming i Fiona Shaw. Do isteka zaliha dostupni su i pokloni za najmlađe gledatelje u obliku kreativne zbirke.

Kako u Z Centru itekako znaju da je nedjelja idealan dan za resetiranje i punjenje baterija, omogućite si taj jedan dan u tjednu, tu jednu nedjelju koja može biti dovoljna da opušteni i zadovoljni lakše prebrodite još jedan radni tjedan.

“Uspori i uživaj” nova je nedjeljna mantra. Pa slobodno krenite već ove nedjelje na zapad Zagreba. Neka vam nedjelja postane omiljeni dan u tjednu, naravno, uz Z Centar – mjesto gdje zabava nikad ne prestaje! (P. S. Iduća radna nedjelja trgovina u Z Centru je već 19. svibnja.)

Foto: Danko Šimunović