Mlada dizajnerica Jelena Geštakovski stvara sasvim jedinstvene modne komade koje pikiramo već neko vrijeme, a sada postaju dostupni na online concept storeu Maat Vintage

Nedavno smo u velikom intervjuu predstavili dizajnericu Jelenu Geštakovski i nekoliko njenih kolega s Tekstilno-tehnološkog fakulteta te time dokazali da modna scena u Hrvatskoj ne spava. Mlade nade dizajnerske scene dolaze na pozornicu i polako je preuzimaju, kako svojim proizvodima, tako i svojim svježim idejama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by y/GIA (@y__gia)

Brend koji su prepoznali mnogi

Jelenu Geštakovski i njen brend y/Gia već su prepoznali mnogi obožavatelji modne konceptualnosti, kao i određeni stilisti te domaće zvijezde poput Albine, Nele Đinđić ili Lu Jakelić. Najpopularniji y/Gia komad vjerojatno je takozvana overpriced torbica koja dolazi u pet boja, a ne možemo odlučiti koja nam je bolja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Grego (@d_gregoo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @karmen.nivic

Osim torbice, tu je i nekoliko vrsta balonera, kaput inspiriran 80-ima, sjajno odijelo, unikatne košulje i drugi komadi koje vrijedi provjeriti. To odsada možete napraviti i online, na redizajniranoj web stranici Maat Vintage concept storea koji podržava i promiče lokalne brendove i umjetnike. Mi sigurno hoćemo!

Foto: Denis Butorac/Instagram