Globalna kompanija Xiaomi obogatila je svoju kolekciju s tri nova pametna telefona u seriji Xiaomi 11, koji su ovog tjedna premijerno predstavljeni i u Hrvatskoj.

Modeli Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro te Xiaomi 11 Lite 5G NE osmišljeni su da potaknu kreativnost među korisnicima pametnih telefona te donose revoluciju ovih uređaja u fotografiji i videu.

Kako ističu, Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro nude pregršt inovativnih Cinemagic značajki, a uz ove uređaje dani teške i skupe filmske opreme su prošlost, budući da novi modeli nude najbolju tehnologiju filmske industrije na dlanovima ambicioznih kreativaca. Time Xiaomi nastavlja svoju misiju – učiniti Cinemagic dostupan svima, nudeći značajke poput trostruke kamere visoke rezolucije, zajedno s paketom AI-pogonjenih alata s ciljem povećanja kreativnosti i produktivnosti.

Xiaomi 11T Pro

Također, model 11T Pro prvi je Xiaomi pametni telefon koji je globalno predstavljen s njihovom tehnologijom 120 W punjenja, Xiaomi HyperCharge, koja će omogućiti 100% punjenje za svega 17 minuta.

Istovremeno, ultratanki i ultralagani Xiaomi 11 Lite 5G NE savršen je izbor za korisnike koji traže vrhunski, moderan pametni telefon koji donosi inovativne značajke za podizanje kreativnosti.

Xiaomi 11T Pro i Xiaomi 11T dolaze u 3 moderne boje s brušenom završnom obradom, uključujući sivu Meteorite Gray, bijelu Moonlight White te plavu Celestial Blue. Oba modela dostupna su od 15. listopada kod mobilnih operatera, kao i u trgovinama Xiaomi Store diljem Hrvatske.

Xiaomi 11 Lite 5G NE dolazi u tri varijante: 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB, a bit će dostupni za kupnju putem autoriziranih Xiaomi kanala od početka studenog.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Hrvatska premijera novih modela Xiaomi pametnih telefona održana je u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, a uređaje su predstavili Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Hrvatsku i Slovenije te TV voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić, TV voditeljica Marijana Batinić, fotograf Damir Hoyka te food blogger Hungry Mile. Premijerno je predstavljen i kratki filmski uradak studenata Akademije dramskih umjetnosti, koji je u potpunosti snimljen pametnim telefonima iz obitelji 11T.

Uz nove modele pametnih telefona, Xiaomi je predstavio i Mi Smart Air Fryer 3.5L, pametni kuhinjski uređaj koji potiče zdrave životne navike, te Redmi Buds 3, lagane bežične slušalice s kvalitetom zvuka u visokoj razlučivosti.

Više detalja dostupno je na službenoj stranici xiaomi.com.hr.

Fotografije: PR