The Spice Girls vratile su se na scenu još 2019. godine, a sada se očekuje povratak i na velikom platnu, nastavkom svog hit filma Spice World iz 1997.

Popularna grupa se navodno obratila poznatom scenaristu kako bi se osmislio scenarij za nastavak prije svoje 25. obljetnice sljedeće godine. Izvor iz filmske industrije za The Sun je izjavio da su: “Djevojke razgovarale o tome kako obilježiti godišnjicu filma i aktivno razmišljaju o tome da naprave nastavak svog uspješnog filma. Još je sve u ranoj fazi, ali razgovaraju s poznatim imenima u industriji, što dokazuje da povratak na veliki ekran shvaćaju ozbiljno.”

U originalnom filmu glumile su Spajsice, kao i Richard E. Grant, Meat Loaf, Sir Elton John i nekoliko drugih zvijezda. Zaradio je više od 70 milijuna funti, što znači da je to najveća zarada filma koju je snimila jedna glazbena grupa svih vremena, unatoč tome što je naišao na negativne kritike. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spice Girls (@spicegirls)

Projekt planira Ginger Spice Geri Horner, koja u ovom trenutku upravlja grupom. Melanie C, Emma Bunton i Mel B su jasno dale do znanja da su za “reunion”, a nadaju se da bi projekt mogao nagovoriti i bivšu kolegicu iz benda Victoriju Beckham koja se stalno nećka oko povratka. Posh Spice cijelo vrijeme inzistira da neće biti dio sljedeće turneje koja je u planu za ovu godinu, no nadaju se da će barem pristati na film.

Četiri kolegice iz ove planetarno popularne grupe zadnji su se put okupile 2019. godine za 13-godišnju turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj, a čini se da im je koronavirus, kao i svima drugima, pomrsio planove. Veselimo se vidjeti kako se ovo klupko razvija!

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images