The Weeknd podijelio je novi remix pjesme “Save Your Tears” u kojoj gostuje Ariana Grande, s animiranim vizualom u režiji Jacka Browna i produkciji Blinkinka

The Weeknd je do sada podijelio nekoliko remiksa albuma “After Hours”, uključujući “Blind Lights” s Rosalíjom, “In Your Eyes” s Doja Cat, a ovaj nježni miks idealan je za vikend uživanje.

Prošli mjesec, Weeknd je ponovno objavio svoj debitantski mix, House of Balloons, kako bi obilježio 10. godišnjicu albuma. Nedavno je unaprijed najavio i da će sljedeći put bojkotirati Grammyje, odbijajući prisustvovati ili poslati svoj rad na razmatranje, nakon što su “After Hours” na ovogodišnjoj svečanosti dobili nula nominacija.

The Weeknd je u intervjuu s Billboardom izjavio kako je bio jednako iznenađen nedostatkom nominacija kao i njegovi obožavatelji, pop kritičari i poznavatelji industrije. “Mislim da smo sve učinili kako treba. Nisam arogantan. Ljudi su mi govorili da ću biti nominiran. Mislio sam, ‘To je to; ovo je tvoja godina.’ Svi smo bili jako zbunjeni.” Dodao je i da mu Grammyji koje već ima više ništa ne znače, već potpora slušatelja.

Foto: Save Your Tears (Remix) still