Vaša je strast pisanje? Svoje misli i iskustva prenosite ponekad u rečenice, ali niste sigurni kako ih pravilno povezati u cjelinu? Odlično vladate radnjom, ali ne znate kako kreirati intrigantan lik? Vrijeme je da se upišete na jednu od brojnih radionica kreativnog pisanja i slijedite svoj san

Centar za kreativno pisanje CeKaPe, koji iza sebe ima 15 godina uspješnog djelovanja i edukacije na području kreativnog pisanja u Zagrebu i Rijeci, poziva sve one kojima je književnost i pisanje ljubav, strast i potreba da ispričaju i napišu svoju priču. 

Ne vjerujte onima koji tvrde da se pisanje ne može naučiti. Pisanje je vještina koja se može i mora učiti, a u novoj školskoj godini CeKaPe nudi raznoliku ponudu radionica čiji su voditelji i vaši budući mentori renomirana imena hrvatske književne scene.

Radionice u Zagrebu vode Miroslav Mićanović (Kratka priča), Zoran Ferić (Proza), Goran Ferčec (Roman), Jagna Pogčanik (Književna kritika), Tomica Šćavina (S one strane pisanja), Kristijan Vujičić (Filozofija za svakodnevni život), Snježana Babić Višnjić (Književni put u slikovnicu), Karmela Špoljarić (vikend radionica Kako početi), Dijana Perišić Vukobratović (Copywriting), a u Rijeci Davor Mandić (Kratka priča), Enver Krivac (Proza) i Tea Tulić (U potrazi za glasom).

Ovom impresivnom popisu, u Zagrebu se pridružuju dvije sjajne spisateljice Olja Savičević Ivančević na radionici “Suvremene poezije” i Ivana Bodrožić na radionici “U početku bijaše riječ”. Osim izvrsnih mentora i programa baziranog na praktičnom radu na tekstu,  radionice u Centru za kreativno pisanje ističu se i po radu u malim grupama do maksimalno deset polaznika, što omogućuje interakciju voditelja i polaznika te rad na vlastitom tekstu. CeKaPe je središnje  mjesto ljubitelja književnosti i pisanja!

flash!

Cjelokupni popis radionica po gradovima potražite na službenoj stranici, a svoje mjesto rezervirajte putem telefona na broj 01/243-1071 i/ili 091/5675 140 ili putem e-maila na info@cekape.com.