Dizajnerica i ilustratorica, Lara Žigić, ovih je dana predstavila svoju prvu mini kolekciju oplemenjenu njezinim zanimljivim ilustracijama

Lara Žigić je završila je dizajn na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, a danas se bavi ilustracijama te digitalnim i grafičkim dizajnom. U slobodno vrijeme podučava jogu te kroz praksu i filozofiju joge osvještava zdrav odnos prema tijelu, prirodi i ekologiji, dok joj slično omogućuje i rad s Caspar designom iz Varaždina. Ovog proljeća krenula je i njihova prva suradnja. Kolekcija je u potpunosti izrađena u Hrvatskoj, napravljena je od organskih materijala i koristi prirodne boje.

lara žigić white t-shirt

Prva kolekcija Lare Žigić sastoji se od torbi i majica koje dolaze u 100% organskom pamuku. Ideja brenda je bila inspirirati ljude te im omogućiti da sebi i svojim bližnjima poklone kreativni odjevni predmet.

lara žigić white shirt woman laughing

lara žigić white t-shirt

Lara nam je o kolekciji rekla: “Prva mini kolekcija sastoji se od četiri inspirativne poruke: rest, hang on, fit feminist i breathe. Rest šalje poruku da je odmor jednako bitan kao i naporan rad. Hang on nam pomaže da se naučimo nositi s teškim životnim situacijama. Breathe upućuje na život u trenutku. Naša prošlost ne treba određivati našu sadašnjost i zasigurno ne ograničavati našu budućnost. Praćenje matrice daha vraća nas natrag u sadašnjost i trenutak u kojem živimo. Fit feminist potiče na jednakost između muškarca i žena, ali i potiče na brigu o vlastitom tijelu, umu i duhu.”

lara žigić tote bag

Stoga ako želite inspirirati dragu osobu, poručiti joj da napravi pauzu, udahne i uoči ljepotu u jednakosti muškarca i žene, ove majice i torbe su pun pogodak.

lara žigić t-shirt models laughing

lara žigić white shirt green jacket

lara žigić breathe t-shirt

lara žigić hang on t-shirt

Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu: caspar-design.com , a detalji vas čekaju na Larinom Instagram profilu: @lara.zigic.

Foto: https://iniaherencic.com