Vis. Ta mala oaza mira i sreće sve većeg broja sanjara koji traže pitoreskna mjestašca. Jer Vis ih je pun

Među njima je i Milna, toliko lijep dio Visa da smo se malo nećkali hoćemo li i nećemo nešto napisati o njemu. Ovo priobalno mjesto i uvala na južnoj obali otoka Visa, udaljeno je desetak kilometara od grada Visa. Uvala ima pješčanu te šljunčanu plažu, a desetak minuta pješke od nje nalazi se i pješčana plaža Zaglav, uz Srebrenu jedna od najljepših pješčanih plaža na otoku Visu.

Pogled iz uvale pruža se na obližnje otočiće među kojima je Budihovac poznat po dvjema prekrasnim plažama, a Ravnik po prirodnom fenomenu Zelena Špilja. U mjestu se nalazi trgovina i restoran, a postoji i mogućnost najma motornih brodica za obilazak obližnjih uvala i otočića. Uvala Milna predstavlja idealno odredište za one koje traže miran obiteljski odmor u lijepom prirodnom okruženju.

vis terasa

Mi smo tako pronašli ovaj apartman za dvoje koji se nalazi u prizemlju kuće i sastoji se od interijera površine oko 35 m2, plus eksterijera s velikom natkrivenom terasom od 35 m2. Ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s jednim kaučem na razvlačenje, kuhinju i kupaonicu. No ono što nas je oduševila jest terasa s koje se skriva predivan pogled, blizina mora i pješčanih plaža te nezaboravan zalazak sunca.

Cijena noćenja: 100 eura

Više ovdje.