Obožavamo očuvane vintage komade, a kada je riječ o cipelama omiljenog luksuznog modnog brenda, oduševljenje je još veće! Savršeni par ljetnih slingbackica krije se u šibenskom vintage storeu, a pravilo glasi ovako – tko prvi, njegovo!

Sve češće posjećujemo domaće vintage trgovine, a na popisu omiljenih već neko vrijeme nalazi se i Vintage Love Boutique iz Šibenika koji nas je ovoga tjedna razveselio odličnom ponudom. U njihovom bogatom asortimanu vintage i retro dizajnerskih komada našle su se i nove Prada sandale od lakirane kože koje osvajaju na prvi pogled. Savršeno očuvane i nenošene, ove slingback cipele u petrolej plavoj boji s kitten potpeticom od 5 centimetra čine nam se kao idealan par za ljetne izlaske i događanja kao što su vjenčanja jer su istovremeno bezvremenske, trendi i – udobne!

Ove klasične, ali i jako posebne sandale za koje slobodno možemo reći da nikada neće izaći iz mode, idealan su komad za sve one koji izbjegavaju fast fashion i žele cipele s potpisom, ali i pričom. Dolaze u broju 38 po cijeni od 1300 kuna, a svi zainteresirani mogu se javiti u DM na Vintage Love Boutique stranici. Sretno!

 

Foto: Vintage Love Boutique