Ovog vikenda održana je revija Fashion for Relief koju organizira Naomi Campbell, jedno od najpoznatijih humanitarnih događanja u Londonu.

Prve redove preplavila su poznata lica i dizajnerske toalete – tako to izgleda kada Naomi organizira event u Londonu, točnije u British Museumu. Fashion for Relief poznati je događaj s potpisom najpoznatijeg supermodela, s humanitarnim ciljem, koji je Naomi osnovala još 2005. godine. Anna Wintour, Alexa Chung. Pierce Brosnan kao i mnoge poznate manekenke, samo su neki koji su došli podržati ovu humanitarnu reviju za koju su svoju odjeću, između ostalih, donirali i Alexander McQueen, Gucci, Richard Quinn te Tomo Koizumi.

Od 2005. do danas, Fashion for Relief pomogao je žrtvama uragana Katrina, epidemije ebole u Africi te skupio novce za udrugu Times Up. Ovaj put sredstva su se skupljala za Mayor’s Fund u Londonu, humanitarnu udrugu koja radi s raznim školama i organizacijama, kao i s UNICEF-om, kako bi pomogla mladim ljudima u Londonu. Evo tko je sve stigao na ovaj hvale vrijedan event u Londonu!

Karen Elson
Paris i Pierce Brosnan
Alexa Chung
Adut Akech i Naomi Campbell
Isabeli Fontana