Naše novo getaway otkriće nalazi se u naselju Cerklje na Gorenjskem koje je od Zagreba udaljeno nešto više od dva sata automobilske vožnje – a kada čujete da ova cosy kućica ujedno ima i vlastitu saunu, ne sumnjamo da ćete ga odmah poželjeti upisati na Google Maps.

Naime, mogli bismo reći da Tiny Luna house zapravo ima sve – od simpatičnog interijera s promišljenim rasporedom prozora koji pružaju panoramski pogled na predivan okolni krajolik, terasu na kojoj možete uživati tijekom cijelog dana (uz mogućnost roštilja) te pogodnu lokaciju koja omogućuje istraživanje okolnih gradova poput Ljubljane i Bleda ili ljepota netaknute slovenske prirode. 

Tiny Luna house Slovenija odmor

Tiny Luna house Slovenija odmor

Naime, u neposrednoj blizini nalazi se poznati ski resort Krvavec, stoga je ova kućica ujedno odličan odabir za smještaj tijekom skijaške sezone, ali i tijekom ljetnih mjeseci kada želite pobjeći od visokih temperatura u hladnije planinsko podneblje.

Među mnogim outdoor aktivnostima kojima se možete baviti u ovom području, svakako ističemo hiking trailove – pri čemu su neki od njih detaljnije opisani ovdje.
A nakon povratka s odabranih izleta, savršeno će vam doći relaksacija u sauni koja će vas regenerirati za nove avanture sljedećeg dana. 

Tiny Luna house Slovenija odmor

Međutim, ukoliko tražite zen vikend kako biste mogli konačno predahnuti od svakodnevnog hektičnog ritma i pronaći vremena za odmor uz zanimljivo štivo, možete jednostavno ostati u kućici i uživati u njenoj intimi te možda isprobati neki od lokalnih recepata u njenoj maloj opremljenoj kuhinjici.

Tiny Luna house Slovenija odmor

Tiny Luna house Slovenija odmor

Osim besplatnog parkinga, vrijedi napomenuti da je ovaj objekt također pet-friendly, a s obzirom na prostrani vrt ispred kućice – uvjereni smo da će i vaši ljubimci zasigurno uživati u ovom bajkovitom ambijentu koji nas je odmah osvojio.

Tiny Luna house Slovenija odmor

Ukoliko požurite, svoj vikend u Tiny Luna house možete rezervirati od 3. do 5. prosinca 2021. putem Airbnb web stranice – a budete li imali sreće, možda baš u ovoj šarmantnoj kućici dočekate prvi snijeg ove sezone!

Tiny Luna house Slovenija odmor

Ne znamo za vas, ali nama promatranje snježnih pahulja s kreveta u potkrovlju ove drvene kućice definitivno zvuči kao ultimativni romantični zimski vikend.

Foto: Airbnb