(Versace Pre-Fall 2019, New York, Photo by JP Yim/Getty Images)

Modna revija je bila u duhu talijanskog Versacea, prepuna šarenih i živopisnih lookova koji ocrtavaju filozofiju samog brenda. Mogli smo vidjeti prepoznatljiv ‘meduza’ logo, animal print i neo-punk potpis koji odmah povezujemo s ovom talijanskom modnom kućom.

(Versace Pre-Fall 2019, NY, povratak popularne ‘safety-pin’ haljine koju je nosila Elizabeth Hurley/Getty Images)

‘Revija je bila šarena, energična i slavi snagu žena’- rekla je sama Donatella. Zato je u reviji napravila mali ‘revival’ popularnih modela haljina koje su nosile Elizabeth Hurley 1994 godine na premijeri filma, te Jennifer Lopez 2000 godine na dodijeli Grammy nagrada.

(Model Amber Valletta nosi novu izvedbu J.Lo haljine na Versace Pre-Fall 2019, NY, /Getty Images)

Ovog puta Donatella je napravila mali ‘twist’ i odlučila slavnu ‘tropical’ haljinu koju je nosila J.Lo prikazati kroz novi print u vidu srca, koja doslovno predstavljaju koliko je ljubavi Donatella unijela u samu kolekciju. Željela je prikazati spoj povijesti Milana te brzinu i energiju New Yorka.

(Versace Pre-Fall 2019, NY,/Getty Images)

Savršen mix posljednjih trendova bio je vidljiv kroz cijelu modnu reviju koja je obilovala prepoznatljivim Versace logom, šarenilom, animal printom i sjajnim vinilom.

(Versace Pre-Fall 2019, NY/Getty Images)

Ovo je bilo prvi puta da je Versace revija prikazana u New Yorku, i to samo tri mjeseca nakon što je Michael Kors kompanija otkupila ovo talijansko modno carstvo za 2,1 milijardu dolara. U nastavku vam donosimo i mali video modne revije nedavno održane u New Yorku.