Humanitarno i nezaboravno, najbolje opisuju Dine for Change, večeru za promjene, koju je Erste Card Club organizirao, povodom proslave 50. rođendana Diners Cluba u Hrvatskoj te u svrhu prikupljanja donacija za uređenje dvaju novih apartmana za smještaj djece i roditelja u zagrebačkoj dječjoj bolnici u Klaićevoj

Erste Card Club je pokrenuo inicijativu prikupljanja sredstava, znajući koliko je važna prisutnost roditelja za brži oporavak djece tijekom liječenja, a što je u skladu i s najnovijim trendovima moderne medicine. Ukupno su Erste Card Club i njihovi klijenti prikupili 150.000 kuna donacije, koja je svečano uručena ravnateljstvu bolnice.  

Večera je organizirana za klijente Diners Cluba, koje su tri svjetske zvijezde gastro scene, Ana Grgić iz zagrebačke Esplanade, gdje se večer i održavala, Diego Guerrero, iz madridskog DSTAgaEa te German Martetuguij iz restorana Tegui, poveli na kulinarsko putovanje kroz tri kontinenta: Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku, pri čemu je večera bila rezultat njihove zajedničke ideje i suradnje. Kako je rođendan dobro proslaviti u odličnom društvu, za vrhunsku zabavu pobrinuo se Petar Grašo,  koji je tu večer zabavljao publiku.

Ana Grgić je šest godina glavni chef kuhinje prestižnog zagrebačkog hotela Esplanade, gdje slijedi tradiciju vrhunske gastronomije, kombinirajući mediteranska i kontinentalna jela, pripremljena na moderan način. Diego Guerrero je baskijski chef slavnog madridskog restorana DSTAgEa s dvije Michelinove zvjezdice, i poznat je kao zvijezda suvremene španjolske gastro scene, dok je German Martitegui chef restorana Tegui, iz Buenos Ariesa, jednog od deset najboljih latinoameričkih restorana koji je pokrenuo novu argentinsku kulinarsku revoluciju koja slavi lokalne namirnice.