Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna poznati su beogradski fotografski par koji se bavi lifestyle i travel fotografijom, uz naglasak na ekstremne sportove. 

Među njima se svakako ističe freediving, budući da su fotografije Katarine u morskim dubinama među najatraktivnijima na njenom Instagram profilu – poglavito recentno objavljene fotografije zbog kojih se momentalno želimo teleportirati na grčke otoke.

Prije nego je sa svojim partnerom pokrenula digitalnu agenciju Hiishii Creative i Hiishii Photo, Katarina se u mlađim danima profesionalno bavila snowboardom, stoga ne čudi njen afinitet ka ekstremnim sportovima.

U posljednjih nekoliko godina, ovi digitalni nomadi koji žive na relaciji Beograd-Bali, proputovali su više od 30 zemalja u potrazi za avanturom i savršenim kadrovima. 

Ukoliko želite otkriti njihovu priču koja je s godinama postala svojevrsni brend zahvaljujući dinamičnoj i kreativnoj fotografiji, svakako posjetite Katarinin Instagram profil koji će vas zasigurno potaknuti da svoj budući odmor planirate u kombinaciji s outdoor sportskim aktivnostima.

Foto: Katarina Batuta