Druga linija branda Robert Sever pod imenom SEVER  kolekcija je streetwear odjeće i modnih dodataka.

Inspiracija i glavna ideja ove linije je nastavna na dosadašnje kolekcije u kojima se bavimo prepoznatljivom RS estetikom kroz prizmu streetstyla. Miješanje različitih uličnih stilova, uklopljenih u dizajnersku cjelinu uvijek je osnova svake kolekcije ove linije.

Utjecaji sežu od rapa,hip hopa, grafiti arta, rocka, do mode 80ih I 90ih , preko logomanije, koja je i ove sezone vrlo aktualna i poželjna. Ulična umjetnost , sportska odjeća te glazba povezani su u skladni vizual kolekcije.

Svaki artikal je pomno osmišljen te unutar svojih jednostavnih formi i funkcionalnosti koju zahtijeva ovakva linija obiluje mnoštvom zanimljivih dizajnerskih rješenja .

Materijali su uglavnom prirodni, kako bi cijela kolekcija bila ugodna za nošenje i lako se kombinirala za mnoge dnevne prigode i situacija.

Limitirana kolekcija od 50-ak komada koji se baziraju na odjevnim predmetima od trapera i pamuka,  namijenjene su populaciji koja više preferira StreetStyle odjeću.

Osnovu čine traper jakne, koje su različitim načinima izrade i industrijske dorade –poput izbjeljivanja, paranja i stonewashiranja pa sve do sitotiska dovedene do unikatnih predmeta.

Uz sve to , jakne su ukrašene i unikatnim bedževima koje smo izradili i  za ovu ediciju, kao i našim prepoznatljivim RS metalnim gumbima .Uvijek našim klijentima pripremimo nešto stvarno posebno , jedinstveno i trendy , a opet unikatno„–kaže Robert Sever .

Kolekcija je dostupna od danas  u našem Showroomu, na adresi Vlaška 78 .

 

Fotografije – Marko Grubišić

Model- Paula Šik Sik

Styling – Slobodan Velicki

Make up -Nika Žlof