Ukoliko ste se ove subote našli u blizini Morpurgove poljane u Splitu, mogli ste svjedočiti rađanju jedne urbane oaze zdrave prehrane, mlađe sestrice već poznate Kat’s Kitchen Deli – Kat’s Kitchen Grab’N’Go

Naime, mlad i energičan Kat’s Kitchen tim na čelu sa osnivačicom Katarinom Rogošić Vukasović je u krugu obitelji i prijatelja slavio ostvarivanje još jednog koraka na putu prema svojoj misiji – osvještavanju što više ljudi o važnosti prirodne uravnotežene prehrane.

EKSPLOZIJA BOJA I OKUSA 

Prvi hrvatski zdravi grab ‘n’ go posjetiteljima nudi bogat meni sastavljen od tosteva, salata, kroasana, zdjela s aronijom te sirovih kolača i slastica. Za osvježenje i revitalizaciju brine se vlastita linija hladno prešanih sokova sa dodatkom superfood namirnica. Svi recepti su autorski, a većina jela je veganska. Ukoliko ste u vrijeme doručka na plaži, navečer vas očekuju organski kokteli te bezglutenski nangka (jackfruit) tacos. 

KVALITETA BEZ KOMPROMISA 

Idejni koncept pripreme jela od namirnica isključivo vrhunske kvalitete postoji kao životna praksa osnivačice poslijednje desetljeće. Kroz cijelo to vrijeme postojala je želja i plan da se važnost i beneficija takve prehrane predstavi i široj javnosti. Prvi koraci ka aktualiziranju tog plana realizirani su u ljeto 2018. otvaranjem prvog ugostiteljskog objekta – restorana Kat’s Kitchen Deli na splitskim Mejama. Nakon odličnih reakcija gostiju na unikatan koncept načina pripreme i kombiniranja namirnica odlučeno je ići korak dalje pojavljivanjem u samom centru Splita.