U prekrasnom ambijentu parka skulptura Zbirke Richter, 8. i 9. srpnja nastupit će, dvije večeri za redom, Filmmusicorkestar.

Prilika je to za sve željne koncertnih nastupa da uživaju u svevremenskim hitovima s filmskog platna u izvedbi uvijek zabavnog Filmmusicorkestra. Dva gala koncerta filmske glazbe Filmmusicorkestar organizira u suradnji sa Zbirkom Richter, kojom upravlja Muzej suvremene umjetnosti. U večeri filmskih glazbenih tonova bit će moguće kupiti printeve po popularnim cijenama s kadrovima iz animiranih filmova slavne Zagrebačke škole crtanog filma.

Podsjetimo kako je iza Filmmusicorkestra više od 150 nastupa u zemlji i inozemstvu te da je njihov nastup s krova double-decker autobusa za vrijeme mjera izolacije vidjelo više od 50 tisuća ljudi tijekom online prijenosa. Iz benda najavljuju glazbena iznenađenja te ističu neskriveno zadovoljstvo ovim nastupima pred svojom zagrebačkom publikom.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna na blagajni MSU-a ili na dan koncerata u Zbirci Richter po cijeni od 40 kuna. Zbog propisanih epidemioloških mjera broj ulaznica je ograničen na 120 posjetitelja.

 

 

Foto: richter.mdc.hr