Složit ćete se s nama da je odlazak u kazalište više od pukog gledanja predstave; to je svojevrsni ritual, odnosno društveni događaj koji spaja ljude različitih interesa. Osim toga, kazalište nudi i bijeg od užurbane svakodnevice, pružajući priliku da na nekoliko sati zaboravite brige i obaveze te se prepustite čarima priče koja se odvija na daskama koje život znače.

Svaki posjet kazalištu je jedinstveno iskustvo jer izvedba uživo nikada nije ista i upravo zato, nemojte propustiti sjajnu siječanjsku akciju zagrebačkog Teatra &TD. Naime, jubilarno 10. izdanje siječanjske akcije održat će se od 9. siječnja do 11. veljače 2024., a u tom periodu moguće je pogledati čak 11 sjajnih predstava.

Bitno je znati da se zbog obnove Velike dvorane Teatra &TD većina predstava održava u Polukružnoj dvorani, ali i u drugim prostorima Studentskog centra poput Kina SC i MM Centra. Također, neka gostovanja će se održati i u prostorima Centara za kulturu Trešnjevka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Teatar &TD (@teatar.itd)

Osim sjajnih kazališnih naslova, ono što kod ove akcije privlači je i cijena od svega 4 eura. Ulaznice je moguće kupiti na ulaznice.hr (online i na prodajnim mjestima) te na blagajni kazališta koja se trenutno nalazi u Kinu SC (ulaz na glavni ulaz Kina).

Predstave koje možete pogledati su. V. Hribar: Hiromi, I. Martinić: Drama o Mirjani i ovima oko nje, V. Jovanović, P. Pleše: Mala zabava, D. Krešić, F. Rutić: GARD, O. Frljić: Mrzim istinu!, L. Barić, S. Milardović: Visibaba, V. Lež, D. i K. Krešić: Ubu Ovo Ono, T. Zajec: Franz, F. Šovagović: Žena popularnog pokojnika, I. S. Turgenjev: Mjesec dana na selu i R. Vilčnik rokgre: Tarzan

Foto: Teatar &TD