Louise Tingstrom u sklopu projekta Career Paths Connects podijelit će svoje bogato životno iskustvo s polaznicima.

U Zagrebu uskoro počinje sjajan projekt pod nazivom Career Paths Connects na kojem će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

Kao jedna od najuspješnijih i najpoznatijih svjetskih stručnjakinja u sferi komunikacija, koja sudjeluje na Career Paths je i Louise Tingstrom. Louise je međunarodna savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama, koja radi kao konzultant za cijeli niz uspješnih europskih kompanija, kao i privatnih grupacija.

U svojoj bogatoj karijeri Louise je radila kao partner u Financial Dynamicsu, gdje je bila odgovorna za specifični sektor i europsko područje. Prije toga vodila je korporativne odnose u Visa International, sa sjedištem u SAD-u te u međunarodnim komunikacijama British Airways-a. Također je osnovala i vodila vlastito savjetovanje u vezi s financijskim i korporativnim komunikacijama – AKKA, u Parizu – koje je postalo jedan od glavnih igrača na francuskom tržištu.

Tijekom posljednjih 15 godina radila je na spajanjima vrijednim više od 200 milijardi eura, a od 2003. godine svrstana je među top 5 savjetnika za komunikaciju u području spajanja i akvizicija kompanija. U impresivnu listu klijenata ubrajaju se još Amundi, Credit Agricole, Generali, Monte dei Paschi di Siena, Poste Italiane, Telecom Italia i UniCredit.

Career Paths Connects održat će se ovu subotu, 25. siječnja u  hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu, za studente iz Hrvatske i susjednih zemalja: Slovenije, Crne Gore, Srbije i BiH. Organizatorice sajma, također mahom uspješne poslovne žene – Dolly Predović (profesorica na Bocconiju), Jasmina Bagarić (uspješna poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store) i Josipa Bagarić(stručnjakinja za ljudske potencijale, sa zavidnim radnim iskustvom u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu) vjeruju kako će upravo Career Paths Connects uvelike pomoći brojnim mladima da izaberu svoj karijerni put.