Kao što smo i najavili, Babushka concept store stigao je u Hrvatsku. Možda da ga posjetite ovih dana i uvjerite se u njegov šarm zbog kojeg je postao poznat

 Poznati slovenski brend Babushka Boutique, u subotu je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu, u centru grada, na adresi Vlaška ulica 7. Vodeći concept store u Sloveniji uspješno posluje već devet godina, a veliki uspjeh doživio je i njihov webshop u Hrvatskoj. Nakon Hrvatske, svoje trgovine planiraju otvoriti i u drugim europskim gradovima.

Prije samog otvorenja, kako bi najavili svoj dolazak u Hrvatsku, održao se event na kojem su se okupili brojni hrvatski influenceri i blogeri koji su putem svojih društvenih mreža podržali rad Babushke. Poznata hrvatska kolumnistica Andrea Andrassy izjavila je da jako voli Babushku te da joj posjet toj trgovini spada u top tri stvari koje mora napraviti kada se zatekne u Ljubljani. 

Povodom otvorenja svaki kupac je dobio i poklon iznenađenja, čime je ovaj concept store potvrdio koliku pažnju posvećuje važnosti darivanja. 

Babushka Boutique cijeni i istinski podržava jedinstven dizajn, domaće i svjetske dizajnere te rukotvorine izrađene s puno ljubavi koja se prenosi na kupca. Glavni zadatak ove zaista posebne trgovine je usrećiti svakoga tko uđe, što im svakodnevno i uspijeva proizvodima koji pričaju posebne priče. 

Prema riječima idejne začetnice, Neve Bajc, Babushka Boutique istinski cijeni i vrednuje jedinstveni dizajn te predstavlja mjesto koje podržava lokalne dizajnere. Osim toga Babushka vjeruje da život ne treba biti toliko ozbiljan te da svi trebamo zadržati nešto dječje u sebi. Neva je posebno istaknula da su oni sretna tvrtka s pozitivnim pogledom na život. “Izuzetno me veseli što smo otvorili trgovinu u Zagrebu jer će sada svi koji su nas posjećivali u Ljubljani dobiti priliku da nas posjete kada god to požele. Veselimo se novim izazovima i spremni smo za njih. Ovim putem zahvaljujem svima koji podržavaju naš rad.”, izjavila je Neva. 

Babushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode. Iako su većinom žene ljubiteljice ovog brenda, Babushka posebnu kolekciju ima samo za muškarce. Ponudu svaki tjedan nadopunjuju i uvijek iznova otkrivaju nove dizajnere čije proizvode s veseljem izlažu.

Za sve novosti možete pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram.