Jeste li čuli za Tri lučke? Riječ je o hotelu i restoranu u Sremiču u Sloveniji i idealno je mjesto za vikend izlet!

tri lučke

Modernizirana tradicija

Prema lokalnim pričama, ovo mjesto ime dobilo je ime prema tri svjetiljke na terasi koje se vide sve do Krška. Stotinjak godina služilo je samo kao vinarija, a od 1985. godine prima i goste. S novom vlasničkom strukturom imanje je poprimilo ponešto drugačiji izgled, ali uz zadržane simbole – staru vinsku prešu i tri svjetiljke. Ono što je ostalo isto je misija, a to je uveseljavati goste i pružiti idealno mjesto za stvaranje nezaboravnih uspomena.

tri lučke restoran

tri lučke restoran

Smještaj i gastro ponuda

Imanje okružuju predivni vinogradi, a vidljivi su iz jednostavno dizajniranih hotelskih soba koje uz pročišćene detalje i minimalističku estetiku osiguravaju opuštenu atmosferu i fokus stavljaju na – pogled. Uz bazen, hotel ima pet dvokrevetnih soba, dva premium apartmana koji primaju do četiri osobe, dvije deluxe sobe za dvoje te pet deluxe apartmana za do četiri osobe.

tri lučke

tri lučke bazen

tri lučke hotel

Sve ljubitelje fine hrane zanimat će informacija da restoran radi s lokalnim namirnicama koje su jednostavne, ali kvalitetne. Sezonski meni tako donosi moderna jela koja ipak uspijevaju podsjetiti na tradicionalne okuse, a u ponudi su degustacijski meniji u četiri, pet ili šest slijedova, kao i à la carte jela.

tri lučke restoran

tri lučke restoran

Ako vas je sve ovo zaintrigiralo kao i nas, detaljnije informacije o hotelu i restoranu Tri lučke te rezervacijama mogu se pronaći na službenoj web stranici.

 

Foto: Tri lučke