Trenutno smo suočeni sa okolnostima kakve dosada nismo poznavali, Korona virus utječe na živote svih nas. Među nama je i mnogo pojedinaca ugrožene egzistencije te im je potrebna pomoć kako bi prebrodili ovo teško razdoblje.

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti za sebe pribaviti najnužnije. Dostavit će im pakete s prehrambenim proizvodima potrebnima za njihove obroke za period od mjesec dana. Akciji žele dodati toplinu, te će svakom primatelju paketa upakirati i poruku podrške. Zato pozivaju sve da se uključe u kampanju prikupljanja poruka podrške upućenih neznancu, čovjeku u potrebi kojemu će riječi podrške ili uljepšati dan. Toyota bi voljela da odvojite nekoliko minuta vremena i sastavite poruku osobi kojoj dostavljaju kutiju s namirnicama. Link za unos poruke podrške potražiti ovdje.

Na ovaj način možete mnogim sunarodnjacima na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmjeh, te im poručiti da nisu sami. “Poručimo im da smo društvo koje brine jedno o drugome. Ovdje smo Zajedno za bolje sutra!” kažu iz Toyote.

“Neizmjerno s zahvalni našim partnerima na pomoći u realizaciji projekta; Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru g.Robertu Marktu, Veleposlanici Japana Njenoj Ekselenciji Gđi. Misako Kaji, Hrvatskom Olimpijskom i Paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke; s nama su u kamoanji olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnovići te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić. “

Za kraj, zamoli su da prenesemo poruku g, Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja im je bila inspiracija za aktivnosti:

“Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.”