Zaboravite na one minijaturne naočale koje ćemo se sjećati sa susramljem, kao i one klasične (i dosadne!) modele koji nisu dali nikakav touch našim pomno i jedva odabranim outfitima

Ovog puta nismo toliko pratili trendove s modnih pista koliko smo bacili oko na bilo ulica. Jer, ima nešto vibrantnije, privlačnije i inspirativnije u street styleu nego lookovima s modnih pista, zar ne? Je li to zbog same kreativnosti fashionistica i zaljubljenika u modu, ili je sama kulisa ulica ta zbog koje određeni komadi zažive, nismo sigurni, ali znamo da su nas ovi lookovi kojima su sunčane naočale točka na “i”, potpuno osvojili!

Zato smo za vas pripremili naš izbor 25 komada koji će biti urbani i kul detalj-pečat vašeg outfita baš kao u ovim primjerima.

Među njima ćete pronaći mačkastih modela koji se takooo dobro uklapaju u elegatne ali i otkačene kombinacije, baš poput jednih crvenih iz Policea u koje smo se zaljubili; Converse naočala obojanih stakala koje evociraju sedamdesete, a zato i tako dobro pašu uz floralne ljetne (hippie) haljinice koje volimo koliko su ih voljele i naše mame. Furline modele će zavoljeti svaka dama s pomaknutim stilom, a Carolina Herrera modele vidimo kao ultimativni detalj romantičnih kombinacija. Pronađite ih u galeriji!

Police

 

Carolina Herrera

Furla

 

Converse