Ovog vikenda u Rimu se odvilo najiščekivanije vjenčanje, one Mishe Noono, najbolje prijateljice Meghan Markle. Tko je uopće Misha – žena o kojoj svi pričaju ovih dana?

Misha Noono ovog se vikenda udala za naftnog tajkuna u jednoj od najljepših vila u Rimu, a na vjenčanje su stigli VIP gosti među kojima je bila i Meghan Markle. Meghan i Misha najbolje su prijateljice, a Misha je nedavno izjavila kako njihovo prijateljstvo još uvijek traje te kako se Meghan nije nimalo promijenila od kada je postala supruga princa Harryja. Time je izazvala zainteresiranost medija i pitanje koje se javilo među mnogima – tko je uopće Misha Noono.

Misha je modna dizajnerica, a dodatno ju je nedavno proslavila i kolekcija koju je kreirala s Meghan za humanitarnu udrugu Smart Works. Iza sebe ima brend sa svojim imenom, odrasla je u Londonu, a školovala se u Parizu. 2013. godine bila je finalistica CFDA/Vogue Fashion Funda, a dospjela je i na Forbesovu listu ’30 under 30′.

Poznata je i kao jedna od prvih dizajnerica koja je koristila društvene mreže za informiranje o novitetima svog brenda pa je tako na Instagramu predstavila svoju kolekciju za proljeće 2016. te na Snapchatu onu za jesen 2016.

Meghan Markle voli nositi njezin dizajn već nekoliko godina, a nosila ga je i na javnim pojavljivanjima kao vojvotkinja od Sussexa. Dvije prijateljice upoznale su se davno i odmah su se zbližile. Priča se da ih je zbližila njihova ljubav prema humanitarnom radu. Isto tako, priča se da je upravo Misha spojila nju i princa Harryja iako Misha to nikada nije potvrdila.

Donosimo vam nekoliko lookova chic Mishe u nastavku.

Foto: Getty Images