Tko je Jeremy Renner, novi dečko Lady Gage?

(Glumac Jeremy Renner na Global Down Syndrome Foundation 10th Anniversary 2018/Getty Images)

Poznata pjevačica i kantautorica Lady Gaga i glumac iz superherojskog serijala Avengers, Jeremy Renner, sve više vremena provode zajedno, što je izazvalo glasine kako imamo novi celebrity par. Glasine su počele mjesec dana nakon što se internetom proširila vijest kako između Lady Gaga i Bradley Cooper postoji kemija.
Mediji izvještavaju kako par provodi sve više vremena zajedno, pogotovo otkako je pjevačica prekinula zaruke s Christianom Carinom. No, neki mediji tvrde da ovdje nema ničega romantičnog i da su oni samo jako dobri prijatelji.

(Lady Gaga na Oscaru 2019/Getty Images)

Jedan od izvora tvrdi da su oni samo dobri prijatelji koji se druže kada su oboje u gradu. Naravno, sve interesira je li to stvarno tako, i tko je u biti Jeremy Renner. U nastavku donosimo neke činjenice o markantnom glumcu.
2008. godine je bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu ‘The Hurt Locker’ (2008) te najboljeg sporednog glumca u filmu ‘The Town’ (2010), a uskoro izlazi film Avengers: Endgame gdje glumi Hawkeyea.
Također se pojavljuje u ulozi Bad Boy Sheriffa u legendarnom glazbenom spotu ‘Trouble’, popularne pjevačice Pink.

Glumio je lik američkog serijskog ubojice Jeffreya Dahmera, koji mu je promijenio život. Nakon filma su mu se počele događati jezive stvari. Prvo su mu ukrali mačku, a potom ga je jedna djevojka u baru ugrizla jer joj nije posvetio više pažnje.

‘Jedno sam vrijeme privlačio ljude koji se dive liku i djelu serijskih ubojica, tako da sam neko vrijeme bio solo’- rekao je Renner 2009. godine.
Renner je među ostalim i jako dobar pjevač, što bi mogla biti još jedna poveznica između glumca i pjevačice. Glumac ima petogodišnju kćer Avu Berlin, koju ima iz prošlog braka s kanadskom glumicom i modelom Sonni Pachecho.

mm
Daria Klobučar-Vukovinski

Modna novinarka