Samopouzdanje i hrabrost bit će potrebni za vatrenu novu sezonu koja je pred nama, kaže astrologinja Emma Vidgen

Koje resurse imate pri ruci za održavanje centra? Iako se možda čini da se tlo pomiče ispod vas – posebno početkom ovog tjedna – sve je to dio veće priče koja se gradi već neko vrijeme. Koliko god se činilo lukavim, iz neizvjesnosti se može izvući mudrost. Iako će možda biti teško nadvladati vašu reakciju duboke nervoze, potražite još jednu dublju lekciju koju biste ovdje trebali savladati.

Kako se stvari zahuktavaju na makrorazini, rad s onim što imate da ostanete prizemljeni bit će ključan. Okružite se stvarima zbog kojih se osjećate samouvjereno – i hrabro – ako je potrebno. Povežite se s vatrom sezone Lava kako biste ostali vjerni onome što je dobro za vas i pokušajte se ne vezati previše za ishode. Stvari će se promijeniti, ali možete kontrolirati kako ćete reagirati.

OVAN

Nemojte se iznenaditi ako se nađete sklupčani za svojim računalom i punim kolicima komada i s mišlju ‘Ne mogu vjerovati da ću ovo stvarno kupiti’. Impulzivnost koju ste osjećali oko trošenja doseže vrhunac, ali ako zagrebete malo dublje, pravo je pitanje – što te kupnje govore o tome tko čeznete biti?

BIK

Postoji osjećaj velike važnosti ovog tjedna jer priča koja se odvija od studenog prošle godine doseže vrhunac. Nije pomrčina, ali se gotovo osjeća kao pomrčina. Ne prepuštajte stvari slučajnostima, događaji su definitivno namijenjeni vama. Oslonite se na bilo koju praksu koja vam pomaže da se uzemljite kroz rastuće probleme i bol koju nose..

BLIZANCI

“Velika promjena” je mirisni potpis ovog tjedna. Srećom, vi ste spremniji nositi se s tim – možda čak i uživati u igri – vipe nego možda bilo koji drugi znak. Iskoristite tu legendarnu pamet Blizanaca i go with the flow. Samo upamtite da neće svi podnijeti promjene tako lako kao vi. 

RAK 

Teoretski govoreći, da tražite nove prijatelje, koje biste osobine tražili? Do čega vam je stalo kod prijatelja (trenutačno)? Ovaj tjedan morate imati na umu upravo ono što vam je važno u vašim platonskim vezama. S promjenama koje vam dolaze žestoko i brzo, neka vam ono što istinski cijenite bude svjetlo vodilja.

LAV 

Uzbuđenje na poslu nastavlja se ovaj tjedan jer rastuća želja da svoj posao uskladite s onim do čega vam je stalo, doseže vrhunac. Dvostruki udarac energije “je*eš ovo” s Marsa i Urana mogao bi biti ono što vam je potrebno da napravite veliku promjenu. Iako se može činiti iznenadnim, temeljna motivacija kuhala se već neko vrijeme.

DJEVICA

Zbog vašeg MacGyver karaktera najvjerojatnije ćete svuda sa sobom nositi putnu verziju svoje potpune njege kože i nekoliko rezervnih pari gaćica kada vaš let kasni/otkaže/skrene. Dok vam se drugi znakovi mogu rugati zbog vaše vještine pakiranja, mogli biste se posljednji smijati ovaj tjedan. Budite mirni znajući da ćete ovog tjedna, čak i ako se osjećate van kontrole, biti spremniji od većine.

VAGA

Mogli biste se naći u situaciji da trošite novac ili trošite kao da imate novca za potrošiti ovaj tjedan, jer Mars i Uran pokreću iznenadne kupnje… ali i dosadne troškove. Nema mjesta panici, samo smireno riješite ono što treba srediti. Dobijte ponude, provjerite brojke i zapamtite da je dug ponekad nužno zlo.

ŠKORPION

Naučiti voljeti različite verzije osobe jedan je od najtežih dijelova dugotrajne veze. Ovaj tjedan, ako se osjećate izazvanima, sjetite se da nitko ne ostaje isti. Pitanje nije ‘što se dogodilo s osobom u koju sam se zaljubio?’, nego ‘Jesam li spreman rasti s tobom?’. Ne postoji točan ili pogrešan odgovor. Duboko u sebi znate odgovor.

STRIJELAC

Ostati prilagodljiv i ljubazan ključno je za snalaženje u divljim događanjima ovog tjedna. S više zapleta nego skadinavski noir roman, usredotočite se na to da budete otvoreni i očekujete promjene. Prihvatite činjenicu da ponekad stvari jednostavno ne funkcioniraju onako kako ste očekivali – osobito kada su u pitanju sastanci i raspored. Nije kraj svijeta, doći na vrijeme gdje želite doći je precijenjeno.

JARAC

Očekujte da će se igralište ovog tjedna okrenuti naglavačke jer Uran i Mars pobuđuju mnogo odakle-je-to-došlo situacija. To može biti autsajder koji će vam pomrsitit račune i planove u karijeri ili veza s osobom za koju je najmanje vjerojatno da biste pali na nju. Slučajnosti? Da. Ali što god bude i kako god sagledali situaciju, definitivno nije dosadno.

VODENJAK

Nemir koji vas je cijelu godinu držao na rubu doći će do izražaja ovaj tjedan. Stvari će se brzo odvijati – no nemojte se i prebrzo zabrinuti – u konačnici ovo je korak u pravom smjeru. Pokušajte zadržati osjećaj perspektive i ako vam sve postane previše, učinite nešto da pročistite mozak i emocije i vratite se u svoj balans.

RIBE

“Pronalazak slobode” je glavna tema ovog tjedna. Kako to točno izgleda bit će drugačije za svakoga, ali ako itko može pustiti stvari koje ga muče i osobe za koje ne smatra da utječu dobro na njega, to ste vi. Naravno, metoda kako ćete to napraviti se može činiti malo aljkavom prema vašim standardima, ali rezultat će u konačnici otvoriti prostor za ono što slijedi.