Kao što smo pisali početkom mjeseca, ovaj mjesec vladaju suprostavljene ying yang energije. Situacija se nije puno promijenila

U ožujku postoji jasan Ying i Yang u energiji – dosadašnji osjećaj optimizma mora se suočati s napetijim, ozbiljnijim astro vremenima. Dok sunce, Neptun i Jupiter donose “da, možemo!” raspoloženje, Venera i Mars se pridružuju Saturnu u Vodenjaku kako bi ublažili entuzijazam

Rezultat je intrigantna napetost između stvarnog i idealnog. Snovi protiv stvarnosti, nade protiv strahova, nelinearno naspram praktičnog. Ovisno o vašem grafikonu, mogli biste osjetiti da se naginjete na jedan način više od drugog. Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe u usponu će pogriješiti na mekšoj strani, dok će Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak osjećati napetost.

Gdje god da vas pogodi, ključ je da se ne naginjete predaleko u oba smjera. Ako osjećate da ste uvučeni u vrtlog “što ako” odvojite minutu da razmislite o najboljem scenariju – što ako su stvari uspjele? Što ako ste dobili tu sjajnu priliku, uprkos svim izgledima? Postoji potencijal za protok i slučajnost sve dok ne budete previše zaokupljeni pokušavajući sve strategizirati. Neka vas intuicija vodi, posebno prije ekvinocija (21. ožujka AEST; 20. ožujka GMT) i zapamtite da briga o mogućim scenarijima neće promijeniti ishode.

OVAN
Ožujak je vrijeme da se opustite uz utjecaj Riba koje vas mame da usporite. Dok sunce, Jupiter i Neptun pojačavaju vašu intuiciju, stvarajući prostor za tišinu, čak i ako je to nešto jednostavno kao par večeri samih kod kuće, učinit će vam čuda. Društveno će se još mnogo toga događati i vaš će najveći izazov biti reći “ne”. Koliko god bilo teško, pokušajte se ne preopteretiti ili ćete se na kraju osjećati kao da ste uhvaćeni u ljutitom potezanju užeta.

BIK
Nakon napornog početka godine, sezona Riba (do 21. ožujka AEST; 20. ožujka GMT) je poziv za Bikove da se opuste. Iako ne možete pobjeći od muke – posebno na poslovnom planu – odvajanje vremena za zabavu također bi trebalo biti prioritet. Uz sunce koje osvjetljava vaš društveni život, tu su bujni trenuci za igru ​​i bijeg – pun mjesec (18. ožujka AEST; 17. ožujka GMT) izgleda posebno slatko za bijeg sredinom tjedna. Postavite podsjetnik, napišite popis, što god trebate učiniti kako ne biste bili potpuno zaokupljeni poslom.

BLIZANCI
Toliko ideja, tako malo vremena! Ovaj mjesec imate važan trenutak na poslu s inspiracijom i velikim planovima koji teku brže nego što ih možete zamisliti. Uzbudljivo je i puno nade i puno prilika… ali moglo bi biti lako zagristi više nego što možete dugoročno upravljati. Uravnotežite svoje moždane valove u 3 ujutro s puno odmora. Mars može uzrokovati neke glavobolje – osobito oko putovanja na velike udaljenosti – stoga primijenite neke tehnike upravljanja stresom prije nego što stvari postanu užurbane.

RAK
Jeste li ikada sanjali da naučite govoriti francuski? Idete na tečaj korejskog kulinarstva? Obavljate svoj MBA u inozemstvu? Prvih nekoliko tjedana ožujka idealni su za podršku nadrealnim snovima, posebno kada je riječ o učenju i putovanju. Uz Sunce i Jupiter koji se druže s Neptunom,  glavna vibra je – “zašto ne?” Nakon što sunce prijeđe u Ovna (do 21. ožujka AEST; 20. ožujka GMT), svjetla reflektora prebacuju se na posao pa se prepustite igri i istražite mogućnosti dok vas raspoloženje ponese.

LAV
Još uvijek ima puno akcije i intenziteta u vašoj ljubavi ovog mjeseca, jer Mars i Venera unose zamah u vašu romantičnu sferu (od 6. ožujka). Nakon mnogo razgovora prošlog mjeseca, postoji osjećaj da se planovi provode u djelo. U međuvremenu, stvari su optimistične na fronti financija, posebno kada vaša kupnja (ili ulaganje) uključuje drugu osobu. Obratite pažnju na sinkronicitet, ali pokušajte ostati realni – osobito oko 6. ožujka.

DJEVICA
Motivacija za odlazak u teretanu bit će na vrhuncu ovog mjeseca dok Mars povećava razinu vaše energije. Porast energije je dobar, ali nemojte raditi previše, prebrzo, pogotovo oko 23. kada ćete biti sposobni pretjerati. U međuvremenu, sezona Riba donosi osjećaj nade u vaše romantične veze. Upravljajte radnim danom bez stresa jer bi se on mogao osjećati težim nego inače, uz dosta vremena provedenog sa svojim omiljenim ljudima – romantičnim ili platonskim.

VAGA
Nakon teških odluka koje ove godine opterećuju Vage zahvaljujući retrogradnoj Veneri, ožujak je savršeno vrijeme za pauzu i ponovno vraćanje. Povratak “redovitog programiranja” ima restorativni osjećaj. Ponekad je potrebna velika drama da bismo cijenili radost dana (ili tjedna) bez događaja. Slušajte svoje tijelo i usporite gdje možete. Kada stigne sezona Ovna (21. ožujka AEST; 20. ožujka GMT) bit će još malo akcije čemu se možemo veseliti.

ŠKORPION
U ožujku ima dosta uzbuđenja na domaćem terenu. Mars i Venera nadovezuju se na prošlotjedna događanja (od 6. ožujka) donoseći motivaciju i želju za promišljanjem svojih životnih aranžmana. Nije bez drame (hvala Uranu), ali uz sunce u Ribama koje rasvjetljava vaš apetit za zabavu, osjećat ćete se spremni da se suprotstavite intenzitetu s puno kasnih noći. Uživajte, ali imajte na umu da bi prosecco mogao biti jako jak i jedno piće se vrlo lako može pretvoriti u 5.

STRIJELAC
Otkazivanje planova činit će se slađim nego ikad dok sunce plovi kroz vaš dom i obiteljski sektor (do 21. ožujka AEST; 20. ožujka GMT). S Jupiterom i Neptunom u mješavini, savršeno je vrijeme da se priljubite uz svoje ukućane (ili obitelj) – još bolje ako je uključena fina boca vina. Malo pauze moglo bi biti upravo ono što je liječnik naredio jer Mars izaziva probleme, posebno oko komunikacija, lokalnih putovanja i tehnologije.

JARAC
Nakon mogućih problema prošlog mjeseca, svi sustavi idu ukorak s Marsom i Venerom koji donose akciju u vaš financijski sektor. Iznenadni udari ili neočekivani troškovi su na stolu… donoseći osjećaj užitka (ili užasa) u vaš novčanik. Ublažite tjeskobu tako što ćete pobjeći u svoju omiljenu knjigu ili TV emisiju. Koliko god ludo zvučalo, ovog mjeseca zaista nema brige koju ne mogu riješiti guilty pleasue serije. Barem na trenutak.

VODENJAK
Dobre vibracije blistaju na vašem bankovnom računu ovog mjeseca (yay!) dok sunce nastavlja lutati kroz Ribe. Osjećaj obnovljenog optimizma, prilike ili uživanja mogao bi vas navesti na razmišljanje – ili veliku potrošnju. U međuvremenu, vaša će želja da ostvarite sve velike realizacije od prošlog mjeseca biti velika (posebno od 6. ožujka) kada vam Mars i Venera gurnu u treću brzinu. Iskoristite dan, ali nemojte biti prestrogi prema sebi. Ne morate sve napraviti prije kraja mjeseca.

RIBE
Prva tri tjedna u mjesecu vrijeme su za opuštanje, a vaša kućna atmosfera unosi toliko potreban osjećaj mira  u cjelokupnu vibru. Iako je u zraku još uvijek malo tjeskobe (zahvaljujući Marsu u Vodenjaku od 6. ožujka), postoji mnogo prilika da se opustite i prepustite kako se stvari odvijaju. Pun mjesec (18. ožujka) izgleda posebno privlačno za sanjarenje s nekim koga volite. Nema potrebe da se žurite, dopustite prilikama i dopustite sebi da zamislite “što ako”.